A apărut Leoht bag. Geanta perfectă?

Nu, nu-i acea geantă Chanel, pe care mi-o doresc de ani și nu, n-a apărut în viața mea. E Leoht bag, o geantă aparent… anostă, dar foarte practică și a fost lansată de o companie numită Leoht. Pe lângă faptul că e foarte încăpătoare, poți să-ți încarci în ea telefonul sau tableta. Mai ciudat e că, odată ajunsă acasă, va trebui să pui geanta… la încărcat.

De arătat, arată bine, mie-mi place mult și parcă aduce cu some designers’ stuff, dar nu vreau să insinuez nimic. E din piele, neagră, iar simplitatea modelului mi se pare perfectă pentru ca geanta să se potrivească la mai toate stilurile.

leoht-bag-1

leoht-bag-2

Leoht bag, geanta perfectă? :D

La interior, acolo unde e interesant, de fapt, are 6.000 sau 10.000 mAmph (numai cine n-a avut telefon şi n-a mai folosit și baterie externă nu știe ce mană cerească însamnă cifrele de mai sus, căci ele sunt responsabile cu cât de repede și de mult îți poți reîncărca rabla în mers), lumină și un compartiment special, un soi de compartiment secret, în care să pui ce e mai de preț.

leoht-bag-4

leoht-bag-3

Pentru că-i un prototip, prețurile ar putea fi oriunde între 300$ și 650$. De apărut, se pare că va apărea prin aprilie. Mie mi se pare cam scumpă. De banii ăștia, îmi iau un Michael Kors și un încărcător foarte șmecher și am rezolvat dilema…

Genți pline cu ce vreți voi și zâmbete largi. Să vă fie bine!

(News & pics via Engadget)

9 comentarii

  1. Mi-ar fi placut ca baretele sa fie putin mai lungi, e cam incomoda asa.
    Si… daca ploua, se strica geanta? :))
    Clar si eu de as avea acesti bani, tot pentru o MK as opta

  2. interesanta geanta ,este pentru prima oara cand aud de un asa model ,mi-a venit sa rad cand am citit ca geanta trebuie pusa la incarcat ,cate mai inventeaza omul :)

    • Pe de altă parte, acum există și soluțiile acelea portabile pentru încărcat tableta sau telefonul, iar pe alea le poți pune în orice geantă. Deci, da, e drăguță, dar parcă tot o geantă pe care să o schimb zilnic mă tentează mai mult.

  3. De ce MK? numai pentru nume? nu mi se par speciale deloc gentile lor, doar ca le are toata lumea care are cat de cat bani.

  4. La asa ceva nu m-as fi gandit niciodata..Desi e scumpa.probabil ca se vor gasi doritoare :-) de banii aia mi-as lua multe genti..eu visez la cateva Folli Follie :-))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.