In teste

Patru produse, dintre care trei achiziționate recent şi unul din Malaga, rujul de la Kiko, de care uitasem si peste care am dat abia acum şi pe care le testez intens acum.

Despre fondul de ten Estee Lauder Double Wear, pe care cred că v-am mai spus cât mi-l doresc, şi despre crema Bubchen voi scrie, pentru că am nişte chestiuni de spus.

Totuşi, cu excepția găurii în buget date cu fondul de ten, în ultima vreme, m-am abținut de la shopping, ceea ce intenționez şi în perioada următoare.

Voi pe ce-ați mai dat bănuții?

Kisses and hugs!

9 comentarii

  1. Crema de maini cred ca iti va placea, eu o folosesc de ani buni si sunt foarte multumita. Astept impresii despre ruj! Te pup!

    • E o crema bunuta, insa parca nu e chiar ce mi-as dori. Eu folosesc, de regula, una de la Yves Rocher, care-mi face foarte bine, dar nu am mai apucat sa o cumpar. Da, o sa revin cu info despre ruj. Pupicei!

  2. ne abtinem…ca am umplut casa de creme :)

  3. Te invidiez pentru fondul de ten, de la inceputul anului mi-l doresc, dar nu ma lasa sufletul sa dau atatia bani pe el…
    Astept review oricum!

    Sa le folosesti cu placere!

  4. crema de maine imi place, sper sa iti fie si tie folositoare. Astept parerile despre ruj si fond de ten. cat despre cheltuit, nu am mai cheltuit, ma abtin foarte tare, pentru ca mi-am facut o gaura in buget cu telefonul cumparat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.