Îi aştept…

Deşi nu-s neapărat genul meu, îmi plac mult. Când i-am comandat, m-am surprins şi pe mine. Cumva, pe ascuns, mi-am dorit mereu o pereche de saboți. Cât despre Ed Hardy, e love & hate relationship, în funcție de design. Ştiu că o să-i port mult, în special cu jeans, şi abia aştept să-i primesc.

O să fie aşa, mica mea extravaganță :D

Sursa foto

Kisses, hugs şi un weekend de milioane!

13 comentarii

  1. Eu am o geanta ed hardy…ca si tine e love-hate, in funcie de model. Sa ii porti cu placere:)

  2. EI DRAGA MEA…SABOTII SUNT DRAGUTI,DAR CAM BUTUCANOSI ASA……TU ESTI TARE DELICATA SI SUBTIRICA,NU PREA TE VAD BINE PE LEMNELE ALEA :-)….DAR STII TU CUM SE SPUNE:DE GUSTIBUS……STII CA EU SPUN SI DACA NU-MI PLACE CEVA :-D.SUNT FOARTE CURIOASA CUM O SA-TI VINA IN PICIORUSE….SA AI O DUMINICA PLACUTA SI INSORITA :-*nETA

    • Hi, hi! Asa-i, si eu m-am gandit de mai multe ori, inainte de a=i comanda. cred ca ceva spirit de fronda si ceva nevoie de razvratire de moment au contat in decizie. Acum, moarta, coapta, trebuie sa-i port. Dar sper sa fie comozi, ca desi am tocuri, foarte putine sunt comode. Iar tie nu pot decat sa-ti multumesc din suflet de sinceritate, nici n-ai idee cat inseamna pentru mine :* Te pup cu mare drag si iti doresc o saptamana usoara, frumoasa, cu realizari!

  3. Mie imi plac si eu port uneori ce nu e tocmai stilul meu, pentru ca simt nevoia unei schimbari…

  4. Eu cred ca o sa iti vina minunat cu ei :X

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.