Idei de cadouri de Crăciun: pachetele magice B.U.

Da, e clar, eu mă declar deja în febra sărbătorilor; mă gândesc la cadouri, la brăduț, la ce-i cumpăr motanului, din astea :D. Iar anul acesta, ca și anul trecut, de câte ori voi avea ocazia, o să vă dau de veste despre ce pachete festive au pregătit pentru noi diverse branduri, în special de cosmetice și îngrijire, dar și din alte domenii.

Astăzi, câteva dintre pachetele speciale pe care B.U. le-a pregătitpentru ca noi să celebrăm spiritul iernii cu miresme vesele şi calde. Toate sunt deja disponibile în magazine. Pentru mine, B.U. înseamnă amintiri frumoase, momente calde și miros de sărbătoare. Îmi amintesc primul meu parfum B.U. și momentul în care l-am primit, ca și când ar fi fost ieri, așa că îmi place să strecor, adeseori, în punguța de cadou pentru mama sau pentru câte o prietenă dragă, și unul dintre parfumelele astea pline de energii pozitive.

Pachetul B.U. Wild

Pentru cele care transformă provocările într-un stil de viață, B.U. Wild transpune latura puternică şi neîmblânzită a acestora în note proaspete verzi şi accente de nufăr. Cu o inimă de trandafir şi iasomie, latura feminină a nonconformistelor este împletită cu spiritul liber al acestora. Atitudinea ludică, mereu în căutarea unei noi aventuri, este subliniată de notele de căpşună delicioasă şi garoafă. Notele de bază, santal şi mosc, transformă mireasma într-o aromă caldă şi prietenoasă, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă.

EDT+DEO-WILD_xmas2015

Iată ce pachete B.U. Wilde sunt disponibile și la ce prețuri:

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei

Pachetul B.U. Heartbeat

Heartbeat este dulce şi inspirat din căldura sărbătorilor de iarnă. Parfumul lui îmbracă zilele reci într-un văl pudrat şi vanilat. Bergamota şi fructele de pădure descriu pulsul târgurilor de Crăciun, iar notele de mijloc de trandafir şi frezie domolesc frenezia, aşternând un văl proaspăt şi delicat. Moscul, lemnul de santal şi vanilia descriu momente de poveste petrecute cu cei dragi.

BU-HEARTBEAT-DNS+SH-GEL

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Heartbeat sunt:

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei

Pachetul B.U. My secret

My secret ademeneşte cu note spumoase de mandarină, măr, pară şi accente acrişoare de zmeură şi cireşe. Treptat este dezvăluită inima de note solare, iasomie senzuală, gardenie şi devine irezistibilă odată cu notele de nucă de cocos şi bezele. Actul final echilibrează aromele cu atingeri picante de cumerin, mosc şi lemn de santal. Siajul de paciuli şi vanilie întregeşte tabloul sărbătorilor înmiresmate.

EDT+DEO-MY_SECRET_xmas2015

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. My Secret sunt:

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Pachetul B.U. Trendy

B.U. Trendy este despre puterea zâmbetelor. Mandarina şi mărul descriu spiritul tânăr, mereu în căutarea aventurilor şi care nu se încadrează în tipare. Notele de mijloc subliniază frumusețea naturală a celor sigure pe forțele proprii; liliacul, trandafirul şi bujorul le învăluie într-o feminitate asumată. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

BU-TRENDY-DNS+DEO

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Trendy sunt:

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Cum vedeți, aveți de ales dintr-o mulțime de pachete, pe toate gusturile și pentru toate bugetele. Personal, deși port o amintire dragă calsicului galben B.U., sunt complet înnebunită după B.U. Trendy, care miroase încântător și îmi dă o stare de bine și de optimism, atunci când îl port. De asemenea, am tot îis să ăd cum miroase B.U. Heartbeat, pentru că, din descrierea oficială, pare fix pentru nasul meu :D

Vă las. Mă duc să mai visez puțin la sărbători.

Să aveți o săptămână liniștită!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.