Golden details I heart

Ani la rând, auriul a fost nuanță non grata în gusturile mele. Nu știu de ce, dar îl evitam. Până într-o îi când am primit cel mai sensibil dar din lume. Și era auriu. Știu că onixul e piatra zodiei mele, dar șoc și groază: cică metalul zodiei mele ar fi plumbul. No way!

Cred că metalul zodiei mele e chiar mixul ăsta de auriu și de argintiu, și deodată, și separat, în perioade diferite. Am ani întregi în care accept să port doar argint sau aur alb, am perioade în care auriul mă guvernează și perioade în care ador să le combin. Am perioade cu gablonțuri, cu coliere supradimensionate, și perioade cu o singură bijuterie.

În ultimul an, auriul m-a însoțit ceva mai mult. Nu doar prin accesorii – ador inelele pe care le-am găsit la H&M și se potrivesc chiar și pe degetele mele mărimea S. Ador fardul de pleope L’Oreal pe care, ca o netrebnică, l-am scăpat pe podea, într-o dimineață, dar pe care l-am adunat și dezinfectat și continui să-l folosesc, în seri în care vreau un strop de auriu în piviri.

Mă declar totally and forever in love cu paleta Naked 2, pe care mi-am adus-o din Paris și pe care o îndrăgesc la fel ca-n prima zi. e drept, nuanțele naturale au fost cele către care m-am îndreptat, dar winter is coming, poate că și-or găsi și nuanțele mai intese locul lor în viața mea.

Ador iluminatorul MUA și, cum știți deja, dacă mă citiți, cam ador tot ce înseamnă MUA. Sunt super ieftine și super bune.

golden details naked iphone

Ador mascara Rimmel Wonderfull, cu care, în primele dăți, nu m-am înțeles. Mi se părea că are o consistență prea lichidă. După vreo două săptămâni, mi-a plăcut atât de mult, încât atunci când l-am terminat, l-am recumpărat. Oricum, cu mascara, eu sunt pățită și am învățat să las cam două săptămâni produsul, până să mă pronunț. Credeți-mă, e unul dintre cele mai bune sfaturi ever.

The best for last, ca să zic așa: ador colierul primit de la Ioana, colier pe care îl păstrez pentru ocazii speciale. Și ador să-mi aduc aminte de momentul în care i-am zis: “Ce frumos e!”, iar ea mi-a răspuns, într-o clipită: “Îl vrei? Ți-l dăruiesc!”. <3

Sunt detalii mele aurii, sunt micile detalii care ne mai înfrumusețează chipul, ținuta, starea de spirit. Indiferent de nuanța care ne place, eu cred că trebuie să o purtăm cu drag, cu atitudine și cu gândul de a străluci, indiferent de podoabe.

Fiți mereu strălucitori, dragilor! Să aveți cea mai frumoasă zi!

 

3 comentarii

  1. Am si eu un Rimmel Wonderfull care nu-mi place. Asa ca daca-l vrei, e al tau :D

  2. Foarte frumos spus la sfarsitul articolului. Atat machiajul cat si tinuta ne confera o atitudine. Trebuie sa profitam de aceste lucuri. Felicitari pentru articol :D

    http://rochii-de-ocazii.com

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.