Cum să ai un păr sănătos: secretul hairstylistului

În urmă cu aproximativ o lună de zile, acceptam să încerc un set de două produse pentru păr, un șampon și un balsam, fără să știu cărui brand aparțin. De ce? Pentru că, deși îmi îngrijesc părul, pentru că fac destul de mult sport, acesta e agresat, se deteriorează, suferă.

Trebuie să recunosc că am privit cu scepticism soluția propusă de Daniel, în recipientele acelea albe, fără nici o etichetă. Dar cum îmi place să am nu doar un corp îngrijit, ci și un păr frumos, am avut încredere și am acceptat. Și tare bine am făcut. De la prima utilizare, părul meu s-a simțit mai bine și a căpătat un aspect mai sănătos. Știți voi senzația aceea de păr care lucește de sănătate? Ei, era un început. Am continuat să folosesc șamponul și balsamul despre care secretosul hairsylist nu a vrut să spună nimic și am început să cred, pe măsură ce vedeam rezultatele, că-i ceva scump, cu siguranță.

Ce a fost? Ei bine, iată filmulețul:

Da, timp de o lună, am folosit Garnier Fructis Goodbye Damage, iar la sfârșitul perioadei, părul meu a revenit la viață. Garnier Fructis Goodbye Damage promite un păr de zece ori mai puternic, cu de patru ori mai puține vârfuri despicate. Și spre deosebire de prietenele care se răzgândesc și te lasă baltă cu ieșitul la alergat sau cu mersul la sală, Fructis Goodbye Damage chiar se ține de promisiune.

Dacă nu mă credeți, vă provoc. Nu, nu la niște sesiuni de mișcare, deși mi-ar plăcea și asta :) Vă provoc să-l încercați. Până acum, 800 de femei au avut ocazia să o facă.

Indiferent că părul vostru suferă pentru că-l coafați prea des, pentru că folosiți placa sau ondulatorul, pentru că îl colorați frecvent sau pentru că faceți mișcare, vă recomand să-l încercați și să-mi spuneți cum vi s-a părut.

Iar dacă ați ratat primul filmuleț, îl puteți vedea mai jos (me naked!, me naked!, mă rog, pe sub prosop). Eram supărată, nu puteam renunța la alergat și la mișcare, dar trebuia să găsesc o soluție eficientă și convenabilă pentru părul meu, supus zilnic agresiunii fizice.

De asemenea, aici puteți vedea și cum au reacționat alte trei bloggerițe, cu probleme diferite ale părului, tratamentul secret.

Kisses and hugs!

Question mark via Shutterstock

11 comentarii

  1. Ma intreb daca i-ar placea si scalpului meu mofturos…

  2. Faine reclame, sa stii :D

    • Mulțumim, Deby! N-ai idee cât mă bucur că îți plac, am muncit cu drag, am testat cu și mai mare drag. Sper să-ți placă și produsele. Nu știu cât mă știi, dar n-aș vorbi de bien ceva ce nu merită sau ce nu mi-a făcut bine. Te pup!

  3. Esti buna pentru reclame! :P

  4. Super!Sunt curioasa daca si parului meu lung i ar placea acasta marca!

  5. o Doamne..super tare filmuletul! pe mine m-ai convins !!! Maine dimineata fug sa-mi iau si eu . Fug, da ??? :-D Parul meu sufera deja de prea multa vreme..cade rau , codita s-a subtiat inspaimantator …ahh..si chiar acuma dau tarcoale prin casa de nerabdare! pun pariu ca si miros delicios de bine, ha!??
    ps: cine-i gagica din reclama ? e cashto ;)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.