Concurs pentru cititoarele fidele :D

Am tot organizat, în ultima vreme, concursuri şi giveaways, dar n-am făcut niciodată un concurs pentru cititoarele fidele. Aşa că mă gândesc să vă ofer ceva în plus. Vreau să premiez cititoarele cele mai fidele, acelea care nu doar că aşteaptă cu sufletul la gură următorul articol :D, şi comentează frecvent.

Aşadar, la fiecare sfârşit de lună (pentru că va fi un concurs recurent), voi premia cititoarea care a lăsat cele mai multe comentarii în cele treizeci (sau 31) de zile. Cu cât mai activă, cu atât mai sus în clasament. Şi, cum spuneam, vreau să fac acest concurs în fiecare lună. Premiile vor fi oferite de mine (şi le voi anunța cât de curând, în acest articol) şi eu spun că merită efortul :)

Există două reguli simple, aşa, din categoria “administrative”:

 1. să intri pe blog cât mai des şi să comentezi la articole, fie mai vechi, fie la cele pe care urmează să le public (poți, de altfel, să urmăreşti pagina de Facebook pentru a vedea când public – Like şi, eventual, Turn on notifications, ca să fii sigură că nu pierzi nici un articol nou), desigur, spunându-ți părerea despre subiect sau răspunzând la întrebările pe care le mai adresez la finalul articolelor
 2. să nu faci spam, iar comentariul tău să nu fie monosilabic, de tipul “wow”, “da”, “bine”, pentru că cel mai important, mi se pare mie, este să avem o conversație cât mai plăcută :)

Pentru a se contoriza corespunzător numărul de comentarii, vă rog să folosiți acelaşi nume şi aceeaşi adresă de e-mail. În plus, va exista, la vedere, şi un clasament al cititoarelor care comentează des, disponibil în coloana din dreapta.

Spor la comentat!

Cover image © Shutterstock

7 comentarii

 1. Ce bine ca organizezi si concurs pentru cititoarele fidele! Eu am castigat deja multe de cand te citesc desi in ultimul timp n-am mai avut timp sa comentez, din motive obiective! Dar luna asta am concediu :D Relaxare si odihna…

  • Aș vrea s organizez cât mai multe concursuri, aș vrea, la fel, să mă pot întâlni cu multe dintre voi, dar toate la vremea lor :) Mulțumesc că mă citești. O săptămână frumoasă și ușoară!

   • La fel iti doresc! Eu profit de concediu! :) Cand Antonia mea se face mai mare, chiar mi-as dori sa ma intalnesc cu tine! O pot lua si pe ea! Am si eu un blog dar nu pot sa-l mentin…:( Poate de la anul! Pana atunci citesc!

 2. Faina ideea de concurs pentru cititoare, eu recunosc ca n-am mai apucat sa citesc bloguri pe cat de des as vrea (mi-e si frica sa deschid Bloglovin) si deci nici nu prea am comentat si am mari regrete in sensul asta.

 3. Să știi că și eu comentez mai greu, deși multe dintre texte îmi plac și mă fac să vreau să comentez. E, cumva, și o modalitate prin care încerc să mă impulsionez și eu să las un gând sau o părere celor care trudesc să scrie și pe care le citesc cu plăcere.

 4. Multumim Antonia! Esti f dragutza , eu te citesc si fara premii :-P

 5. imi plac articole scrise de tine nu reusesc sa te copii , desi recunosc deschif blogurile des am renbuntat sa comentez dar dau un like un sher sau o distribuire prin google sau twiter daca mie mia plcut sigur si altora le ar place sa citeasca ,..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.