Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Inaugurez o nouă rubrică, cu lucruri de făcut în weekend. Nu, nu-i o rubrică de going out, ci e pur și simplu o rubrică de atmosferă, în care o să găsiți recomandările mele, ideile mele despre ce mi-ar plăcea să fac pe final de săptămână. Dar pentru că, vreau-nu vreau, trăiesc în București și se întâmplă o mulțime de lucruri pe aici, pe cele care cred că merită le voi menționa. Așadar, iată cinci lucruri de făcut weekendul acesta:

1. Pentru că vremea se anunță bună și pentru că eu trag de vară cât mai pot, n-ar strica o zi la soare. Piscina Florească sună bine, n-am apucat să ajung acolo, vara asta, deși am auzit că-i un loc cool.

piscina-floreasca copy

2. Programează-te pentru o sesiune gratuită de machiaj, la magazinul Douglas din Băneasa Shopping City, și lasă-te răsfățată de unul dintre make-up artiștii L’Oreal Paris. Mai multe detalii, aici.

makeup

3. Dacă-ți place fotografia, weekendul ăsta se încheie Bucharest Photo Week. Între Bd. Unirii și Șos. Kiseleff a fost creat un coridor al artei fotografice, iar ultimele zile ale evenimentului abundă în chestii frumoase.

photography

4. Tot în acest weekend, se încheie și Caravana Metropolis, cinema în aer liber, pe cel mai mare ecran gonflabil din România. În București, locul faptei este Insula Pensionarilor, din Parcul IOR. Eu am văzut, acum câteva săptămâni, Puzzle chinezesc (Chinese Puzzle) și vi-l recomand, când aveți ocazia. Programul pentru ultimele trei zile ale Caravanei Metropolis arată cam așa:

  • 12 sept – vineri 21:00 – Borgman
  • 13 sept – sâmbătă 21:00 – Colivia Aurita (La cage doree)
  • 14 sept – duminică 21:00- Paradisul spulberat (The Broken Circle)

movies

5. Mâine seară, de la 19.00, în Piața Revoluției, e evenimentul de lansare Telekom România. Voi fi acolo, nu doar pentru că roz, ci și pentru concerte cu unele dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului, cu doi MC faini – Smiley și Pavel Bartoș, cu distracție și cu voie bună.

magenta

Un weekend plăcut! Kisses and hugs!

Sursa foto: cover, 2 &3 © Shutterstock, 1, 5

4 comentarii

  1. cand vad cate lucruri faine se intampla in Bucuresti ma cam zgarai :-( In Vs insa incepe pe 5 octombrie festivalul umorului Constantin Tanase , sic ! :-D Anyway, O sa le transmit prietenelor mele din Bucuresti propunerile tale, oricum eu le anunt mai tot timpul de marile evenimente de acolo…:-)

  2. Imi plac articolele de genul! Chiar pot fi de mare ajutor! :) La cat mai multe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.