Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Nu vă pot explica în ce hal mi s-a aglomerat programul, dar nu mă plâng. Cumva, mă ajut să trec pentru o perioadă nu tocmai bună a vieții mele, dar pe care cred că o traversez tocmai pentru a-mi fi mai bine. Poate că am crezut prea mult în ce nu trebuia, și am omis să mai deschid ochii, să mai trag aer în piept, să mai respir și să mă mai bucur cum trebuie.

Dacă ar fi să am un sfat pentru voi, deși urăsc să dau sfaturi, acesta ar fi: nu uitați niciodată că voi sunteți cei mai puternici, că în voi stă puterea de a schimba lucruri, chiar dacă asta înseamnă să o luați pe calea mai puțin confortabilă și să luptați mult și din greu.

Dar gata cu momentul rupt dintr-un final de Grey’s Anatomy :) Și să ne veselim puțin, zic, că a venit weekendul și aveam atâtea lucruri frumoase de făcut. Cum care atâtea? Păi, ia uitați:

1. În seara aceasta, niște antrenori foarte tare, atât de la noi, cât și de peste hotare, se adună la Fitness Party by Cybex Gym. Intrarea e liberă, pe bază de înscrieri, iar printre clasele pe care aceștia le vor ține se numără: Kangoo Jumps, Zumba Fitness, Functional Trainig, Indoor Cycling, Yoga și altele. Acolo va fi și unul dintre referații mei, Troy Dureh, care va ține o oră de Khai Bo. Aici găsiți toate detaliile despre eveniment.

dancer

2. De astăzi începe și un program L’Oreal Paris, despre care vă voi povesti ceva mai pe larg într-o postare. Până atunci, dacă vreți un “medic al tenului”, un expert care să încerce în locul tău, toate produsele despre care te-ai întrebat vreodată dacă ți se potrivesc, un robot care să-ți analizeze tenul și să-ți dea cea mai potrivită rețetă, iar la final, să primești o recomandare personalizată, atunci iată care e porgramul pentru primul weekend:

Sun Plaza – in fața hipermarketului Cora
Vineri, 14 noiembrie – 14:00-20:00
Sâmbătă, 15 noiembrie – 11:00-20:00
Duminică, 16 noiembrie – 11:00-20:00

Așadar, treceți pe la standul L’Oreal Paris, unde o dermo-consultantă vă va face diagnoza tenului, în urma căreia veți primi programul de îngrijire recomandat.

face

3. Să facem și niște shopping, zic, că nu stăm non-stop la aerobic și nici mereu cu nasul în cărți. La C&A, sâmbăta asta se întâmplă ediția de toamnă a acțiunii “Ziua Modei la C&A“, unde puteți face smart shopping cu 25% reducere din prețul afișat la toate articolelele.

clothes

4. Tot sâmbătă, se deschide patinoarul în aer liber pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada, la 14 metri înălțtime, în Calea Floreasca 246B, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu. Patinoarul va funcționa în perioada 15 noiembrie 2014 – 15 februarie 2015, măsoară 800 mp și deține servicii conexe de închiriere și de ascuțire patine.

skating

5. Zilele acestea se întâmplă și prima ediție a Festivalului de Film UrbanEye, Târgul Național de Turism, și Târgul de Brumar, toate ocazii bune să ieșiți din casă și să respirați aer de toamnă. Cică de weekendul viitor se cam răcește, așa că bucurați-vă de vremea încă bună.

autumn

S-avem un weekend perfect!

Beautiful photos have no free weekends on © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.