Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

E minunată vremea, nu-mi vine să cred ce soare frumos și cald e. Și încă nu-i februarie :) Deci, dacă nu aveți o cârcă de treabă în casă, hop și eu cu câteva recomandări. Ca de obicei, sunt lucruri pe care eu o să le fac sau pe care mi-ar plăcea să le fac în weekendul ăsta.

1. Mi-e dor de Cișmigiu, e parcul meu preferat, mi se pare atât de cochet și de încărcat de energii pozitive. Mi-ar plăcea să am puțin timp să mă plimb pe acolo. Ultima dată când m-am plimbat prin Cișmigiu, era zăpadă, era mijlocul săptămânii, miercuri, iar eu am fugit, efectiv, de unde aveam treabă, așa că, la trei după-amaiza, cu un pahar cu vin fiert în mână, mi-am făcut capriciul pe aleile bătrânului parc.

seamless_geometric_pattern-03

2. Am dat, din întâmplare, peste trailerul filmului Unbroken. De fapt, curiozitatea m-a împins să-l văd, mai ales când am văzut că e regizat de Angelina Jolie. Dacă și filmul e cum e trailerul, wow! Așa că îmi doresc enorm să îl văd.

3. Astăzi, la ora 20.00, în Beat Bar umanist, are loc un frumos concert de muzică brazilianăMuito amor. Biletul de intrare costă 30 lei, iar mai multe detalii găsiți aici. Până oi ajunge eu, dacă oi ajunge vreodată, la un concert al lui Antonio Zambujo, preferatul meu, merge și o sesiune de muzică braziliană autohtonă :) Cadou pentru voi:

4. Tot azi, de la 14.30, la Alandala Cafe, se întâmplă un târg de chilipiruri: haine, genți, bijuterii, tablouri, accesorii handmade, cărți și obiecte decorative vă așteaptă să le achiziționați. Mai multe detalii găsiți aici.

5. Și, amestecate, ca ultimă sugestie, un articol de citit atent aici, un loc frumos și nou în București – abia aștept!, o temă frumoasă de care mă ocup,  desenele animate ale copilăriei, sesiuni gratuite de makeup cu un produs cosmetic de care m-am îndrăgostit rapid  – L’Oreal Paris Miss Manga (detalii aici), o carte super simpatică, un pic de leneveală, un pic de sport și orice vă mai trece și vouă prin cap.

happy

Un weekend perfect și mulțumesc pentru că mă citiți!

Beautiful photos via © Shutterstock

2 comentarii

  1. si eu as vrea sa vad filmul recomandat de tine ,sper sa il gasesc pe internet ,un weekend frumos sa ai si tu ,te pup :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.