Ce prostii am mai făcut & face of the day

După cum vă spuneam într-o postare anterioară, am profitat de reducerea la gama elf studio şi am comandat câte ceva. Nu aveau pe stoc chiar tot ceea ce mi-aş fi dorit, însă am reuşit să cumpăr nişte chestii pe care pusesem ochii de ceva vreme.

Le mai testez puțintel şi apoi o să revin cu părerea mea despre ele. Ştiu că despre unele s-a mai scris, însă ştiu, de asemenea, că părerile sunt diferite şi că, în funcție de ten şi de particularitățile fiecăreia, efectele sunt şi ele diferite.

Aşadar, iată ce mi-am cumpărat:

elf Complete Coverage Concealer e unul dintre produsele pe care îmi doream să le încerc. Ca o primă impresie, are o consistență bunicică şi acoperă destul de bine, însă e nevoie să lucrezi cu sârg pentru un aspect flawless.

elf Corrective Concealer – l-am vrut de când l-am văzut la una dintre fostele mele colege. La prima impresie, ori mi-am făcut eu prea multe speranțe în legătură cu produsul ăsta, ori ceea ce am eu de acoperit e prea prea şi foarte foarte şi am nevoie de un alt produs.

Despre elf Conditioning Lip Balm SPF 15 în nuanța Peaceful Pink nu am decât un singur lucru de zis (pentru moment, desigur): e superb! Nu mi-am imaginat că un balsam de buze poate arăta atât de bine, poate mirosi atât de bine şi poate hidrata şi repara buzele atât de bine. Cred că e primul produs din această sesiune de shopping căruia îi voi face un review.

Despre elf Eyelid Primer nu am ce să zic în mod deosebit. L-am mai avut, îmi place şi mi se pare mai bun decât cel din gama studio.

 

elf Stipple Brush şi elf Blending Brush sunt pretty OK. Tânjesc după nişte pensule bune, mă tot răzgândesc cu privire la Sigma, găsisem unele care-mi plăceau pe Amazon (Borghese se numesc), însă nu există livrare in Ro pentru ele şi uite aşa de o lună. Până m-oi decide, le-am cumpărat pe astea două. Sunt destul de mulțumită de cea de blending, de modul în care lucrează, însă îi cam cad perii. Până i-or cădea toți, sper să reuşesc să-mi cumpăr un set mai bun de pensule.

elf Lipstick în nuanța Fearless e cadoul celor de elf pentru că am comandat nu ştiu câte articole. Mă cam lasă rece, că nuanțele de roşu nu mi se potrivesc. Prin urmare, nici nu l-am desfăcut. Mai am, însă, acest ruj pe alte nuanțe, din comenzi anterioare, şi sunt bune pentru prețul plătit.

Şi pun şi un look făcut ieri, în mare grabă, cu cele două mâini stângi pe care le am.


Cam aşa m-am “destrăbălat” eu pe site-ul elf şi am profitat de reducerea respectivă. Voi v-ați cumpărat ceva de la ei recent?

5 comentarii

  1. Ti-a iesit foarte bine machiajul :*

    • Mutumetc :P dar cred ca ma transform in unicorn, ca la ce am in frunteeeee… Nu se vede, ca am noroc cu bretonul, dar daca tot ma transform in unicorn, mi-as dori sa fiu unul roz. :D e mai bine de cand cu Brevoxyl, dar mai am mai mult de doua luni de tratament si se intampla chestii noi in fiecare zi.

  2. Eu mi-am luat doua pensule si o pudra face complexion care nu m-a incantat inca. Pensulele sunt bune, me likey :)
    Ia-ti Sigma, merita toti banii. Decat sa iei 3 pensule ieftine si de calitate inferioara, mai bine strangi banii si investesti intr-o pensula Sigma. Chiar merita !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.