Caut cu disperare

Un ruj numit Kost. L-am cumparat acum vreun an, de la un stand de cosmetice din Bucur Obor, unde se infiltrase printre L’Oreal, Maybelline, Max Factor si alte branduri de felul asta. Stiu ca e o marca italieneasca de cosmetice, despre care am citit, ulterior, ca ar avea ca punct forte faptul ca toate produsele sale contin vitamina E.

Din pacate, la magazinul cu pricina nu-l mai au, am rascolit internetul, am scris un mesaj catre un magazin online si astept sa-mi raspunda.
Acum, ma gandesc ca poate isi arunca ochii peste insemnarea mea cineva care nu e din Bucuresti si care, poate, a vazut produsul pe undeva.

Trebuie sa va spun ca e cel mai bun ruj – din categoria sa, cremos adica – pe care mi-a fost dat sa-l am pana acum. Culoarea din poza pare ceva mai aprinsa, pe buze e, de fapt, cel mai frumos roz nude din lume. Si, credeti-ma, o spun in cunostinta de cauza.

Desi nu e menit sa reziste, ci sa fie cremos, sta pe buze patru ore fara probleme, nu se “scurge” fara un contur in prealabil. N-am pozat ambalajul, pentru ca eu am ramas doar cu o chestiuta de plastic, in care e fixat rujul propriu-zis. Ma ia disperarea cand vad cat de putin mai e din el, va dati seama ca il pastrez pentru ocazii, e nuanta perfecta pentru machiaje mai grele, ce sa mai, e perfect.

Din ce-mi amintesc, ambalajul era patratos si dintr-un plastic transparent, scria Kost cu un K mare, stilizat, si fontul era roz, parca. In fine, daca stie cineva unde pot gasi minunea asta de ruj, raman recunoscatoare.

O duminica roz sa aveti!

Eve shops (and she’s lovin’ it :D)

3 comentarii

  1. In R.Moldova sunt in citeva magazine unde se vinde doar cosmetica italiana.

    • Ce tare, ştiam că am căutat pe net şi găsisem nişte forumuri unde fetele ziceau ceva despre asta. Din păcate, nu cred că o să ajung prea curând pe acolo :( Mulțumesc pentru comentariu, o zi frumoasă îți doresc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.