Pielea ta e gata de Valentine’s Day?

Pielea ta e gata de Valentine’s Day? Dacă ai nevoie de extra-îngrijire, iată câteva sugestii de ;a The Body Shop.

The Body Shop a lansat Smoky Poppy, o nouă gamă în ediție limitată, cu extract din petale de mac, bogate în ulei, care conferă hidratare. Gama Smoky Poppy conține extract din flori de mac culese manual din regiunea Ankara din Turcia.

smoky-poppy

1. Smoky Poppy Poppy Seed Scrub -€“ cu semințe de mac pentru o exfoliere revigorantă (69 lei)
2. Smoky Poppy Body Butter €- pentru o hidratare de vis (63 lei)
3. Smoky Poppy Shower Gel €- bogat, negru și seducător, pentru un răsfăț total al corpului (33 lei)
4. Smoky Poppy Body Lotion -€“ lasă pielea dezirabil de fină (52 lei)
5. Smoky Poppy Bath Bombs -€“ perfecte pentru o baie efervescentă (88 lei)
6. Smoky Poppy Massage Oil – pentru o experiență senzuală a întregului corp (75 lei)
7. Smoky Poppy Eau de Toilette -€“ un mix captivant de condimente, esențe florale și note lemnoase (63 lei)

La The Body Shop, veți găsi și câteva noutăți cosmetice. Rujurile stick promit culoare vibrantă și un rafinat aspect mat, ca de catifea, iar Poppy Universal, cel negru din fotografia de mai jos, e, de fapt, o nuanță care se transformă și se adaptează la PH-ul unic al pielii tale, pentru a-ți oferi propria nuanță de mac.

lip

colaj

Cele două palete de farduri de pleoape, Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette și Pink Poppy Shimmer Cubes Palette (98 lei fiecare), au culori vibrante, le poți folosi uscat sau umede și nu se strâng în pliul pleoapei.

Pensula Blusher Brush (64 lei) are ca inspirație tot floarea de mac pentru o aplicare, iar gama de lacuri de unghii Color Crush s-a extins cu trei nuanțe noi: A Sunny Affair, Apricot Kiss și Mad About Blue (29 lei fiecare).

În plus, în această perioadă, The Body Shop are și oferte speciale de Valentine’s Day. De exemplu, la al doilea produs cumpărat online din gama Smoky Poppy, beneficiezi de o reducere de 50%, iar transportul este gratuit până în 14 februarie, dacă adaugi în coșul de cumpărături un produs din noua gamă.

Vă recomand, cu drag, produsele de îngrijire corporală din gama Smoky Poppy, eu am dat deoparte preferatul meu de la TBS, untul de corp cu aromă de ciocolată, și m-am lăsat ispitită de câteva dintre produsele din gama nouă.

Iar un apropo discret cred că i-ar salva pe domni de multe bătăi de cap, nu credeți? :)

Să fiți iubite!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.