S-a lansat lefties.com. Pe când Lefties în România?

Nu cred că există cineva care să fi fost în Spania și să nu fi trecut măcar pe lângă un magazin Lefties. Eu îndrăgesc mult brandul ăsta, n-am să pozez vreodată în vreo elitistă, într-una care se îmbracă exclusiv în funcție de ce scrie pe etichetă și în funcție de câte zerouri sunt pe eticheta unui produs.

Cred că, și dacă aș avea bani cât să-i întorc cu lopata, Lefties, alături de alte branduri, mi-ar rămâne la fel de drag și mi-aș dori la fel de mult să cumpăr de acolo. Am făcut shopping la Lefties, în Malaga, dacă vă mai amintiți, și am și acum, după ani de zile, hainele acelea intacte.

Azi am descoperit că, în sfârșit, s-a lansat lefties.com, un domeniu inactiv până nu demult, dar activ acum. Din păcate, lefties.com nu e mai mult decât un site de prezentare. Dar, chiar și așa, măcar pot vedea ce colecții sunt în magazine. Cine știe când se ivește vreun drum prin frumoasa și însorita Spanie?

Pentru cine nu știe ce e e Lefties, ei, bine, acesta este un lanț de magazine ce aparține Inditex, compania-mamă Zara. A apărut, prin anii ’90, cu scopul de a vinde ce mai rămânea din colecțiile Zara. Ca orice chestie ce poartă amprenta Inditex, și Lefties a fost un hit, iar magazinele acestui brand au devenit tot mai îndrăgite.

Iar dacă ar fi să dăm crezare celor de la The Telegraph, se pare că Lefties se pregătește să se ia puțintel la trântă cu H&M și cu Primark, dincolo de granițele celor două țări în care are acum magazine, Spania și Portugalia.

Brandul are și un logo nou, care nu-mi displace, deși îl îndrăgeam pe anteriorul.

lefties_logo

Totuși, cred că există prea puține șanse de a vedea, în viitorul chiar și mai îndepărtat, vreun magazin Lefties în România.

Cum era și normal, am rămas cu retina lipită de monitor pentru că au o serie de haine sport. Iar în ultima vreme, visez la echipament vesel, colorat, nou, la adidași – și de alergare și de aerobic, la bustiere, genți și alte accesorii. Da, sunt într-un mood de “Need to go shopping for sports stuff. Now!“.

colaj-1 colaj-2

Așa că, pretty please, dacă are cineva drum prin Spania și vrea să întindă o mânâ de ajutor, eu știu exact ce vreau de la Lefties :)

Kisses and hugs!

4 comentarii

  1. si eu cand ajung in spania, dau buzna in lefties,o comoara.pup

  2. Hainute lefties am tot cumparat pentru fetita mea de pe miniprix. Calitate foarte buna. Frumoase si colectiile pentru adulti.
    Te pup, Antonia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.