Rujul Yves Rocher Absolut Mat & GIVEAWAY

Rujul Yves Rocher Absolut Mat & GIVEAWAY

Cam cât de mișto e să-ți sune la ușă, într-o zi de iarnă cu soare, un curier care să-ți aducă întreaga și nou-nouța colecție de rujuri Yves Rocher Absolut Mat?

Vă spun eu: e minunat. Mai ales că, atunci când vine vorba despre rujuri, mă întreb adeseori dacă oi fi cumva dependentă sau hoarder sau dacă poartă vreun nume complicat afecțiunea asta care mă face să nu mă pot despărți de nici un ruj care-mi pică în mână. Am reușit măcar să mă disciplinez și să nu-mi mai cumpăr, însă a fost greu, greu de tot.

Rujul Yves Rocher Absolut Mat este îmbogățit cu ulei regenerator de camelie, ce nu usucă buzele. Efectul este unul mat, textura oferă o purtare confortabilă și o rezistență îndelungată. Eu am testat deja două dintre nuanțe, iar noul ruj mat m-a surprins extrem de plăcut: efectul este mat, însă pe buze se simte extrem de bine, de cremos. De altfel, cred că este rujul mat cu cea mai confortabilă purtare.

Rujul Yves Rocher Absolut Mat este disponibil începând cu luna februarie în opt nuanțe intense (le puteți vedea pe toate în GALERIA FOTO de mai jos), la prețul de 54 lei fiecare.

Și oricât mi-ar fi de greu să nu deschid toate cele opt rujuri primite, mi-ar face mare plăcere să vă ofer și vouă posibilitatea de a-l încerca. Nu am apucat de Valentine’s day sau de Dragobete, așa cum mi-ar fi plăcut, însă acum vă aștept cu un giveaway pe Instagram >>> Click aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.