Un nou produs anti aging: Yon-Ka Cellular Code

Cu Yon-Ka am făcut cunoștință prima dată în urmă cu aproximativ un an, când pășeam în La Bibliotheque și orice părere aș fi avut până atunci despre relaxare avea să se schimbe pentru totdeauna. Am aflat atunci că, sub brandul Yon-Ka, ce poate fi găsit doar în saloane și spa-uri autorizate, există o gamă completă de produse faciale, corporale, solare și masculine cu o doză atent selecționată de uleiuri esențiale, extracte din plante, acizi de fructe și elemente marine.

Într-o seară ploioasă de joi, după o zi tare plină și obositoare, nu puteam rata ocazia de a merge să-i spun lui Yon-Ka “La mulți ani!”, cu ocazia celor 60 de ani de existență. Ocazie cu care brandul a lansat și un produs revolțuționar, Cellular Code.

a-Yon-Ka-Cellular-Code

Acesta este un ser intuitiv, care reprogramează tinerețea tenului, primul produs al noii game anti-aging Yon-Ka special creată pentru tenul matur: AGE EXCEPTION. În centrul acestui serum, bazat pe ultimele cercetări despre îmbătrânirea celulară, se află CELL-ENERGY, complexul exclusiv Yon-Ka cu patru ingrediente naturale active.

Este foarte potrivit tenurilor mature, conține 97% ingrediente de origine naturală, nu are parabeni, are o textură mătăsoasă, care se absoarbe rapid și îl face ușor de folosit. Se aplică 2-3 pompe pe tenul curat, dimineața şi seara, înaintea cremei obişnuite. Ambalajul e inovativ şi sigur datorită sticlei cu pereți dubli şi pompei ce nu permite pătrunderea aerului (30 ml), cu finisaje ce combină note lucioase de bronz şi mate aurii. Produsul are o toleranță testată sub control dermatologic și e noncomedogenic. Mai mult decât atât, 8 din 10 femei care au testat Cellular Code își doresc să-l folosească în continuare.

Cam atât despre noutatea Yon-Ka. Eu nu o voi testa, însă dacă o veți utiliza, chiar sunt curioasă să aflu cum vi se pare. Altfel, vă sfătuiesc și vă recomand din tot sufletul să încercați, când aveți ocazia, un tratament sau un masaj cu produsele Yon-Ka. O să mă pomeniți și o să-mi mulțumiți, vă asigur.

Kisses and hugs! O duminică perfectă!

Beautiful face found on © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.