Tu ce faci weekendul ăsta? Hai la festival cu World Class!

Nici mai mult, nici mai uțin de 12 ore de super-distracție, de voie bună şi de sănătate curată, fix în buricul Bucureştiului. Unde mai pui că mai şi gratis :) E vorba despre cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai.

Ce înseamnă exact World Class Fitness Festival?

Evenimentul constă într-o zi întreagă de mișcare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite pentru adulțiși pentru copii, multe premii și distracție fără limite. Vor fi organizate  clase de Yoga, Zumba, sesiuni de dans şi demonstrații sportive pentru copii. De la ora 21:15, ai concert Alex Velea. Pentru mai multă adrenalină, cei mai puternici vor putea participa la maratonul de cycling și la alte competiții.

Vor fi prezenți peste 50 de instructori din rețeaua World Class România, printre care Anca Bucur, Sara Bucurescu, Anya Glushkova, Iulian Panait, Cristina Neacșu, Andrei Penu, Adrian Borozan, Ștefan Cusursuz și Cristina Mustățea.

Ce alte surprize îți mai rezervă World Class Fitness Festival?

Pe tot parcursul zilei, între sesiunile de antrenamente, se vor desfășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Câștigătorii vor primi o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Zuzu, Philips, Supradyn, Banca Românească, Toyota sau Alpro. Cel mai norocos dintre aceștia poate pleca acasă cu o bicicletă Pegas, câștigată prin tragere la sorți. H2O pregătește concursuri de kendama și multe surprize pentru cei mici. În plus, mascota Fulga li va alătura în prima parte a zilei pentru și mai multă distracție și voie bună. Participarea la tombolă presupune înscrierea la fața locului și participarea la cel puțin o clasă de aerobic sau de cycling.

Fitness Festival este cel mai mare eveniment de fitness în aer liber din țară, organizat de World Class România. Evenimentul se află la cea de-a cincea ediție în București, iar anul acesta startul maratoanelor s-a dat în Cluj-Napoca. Urmează Constanța, pe data de 8 iulie 2017.

Pentru mai multe detalii, accesați: World Class Fitness Festival. Iar dacă nu aveți idee cum poate ajunge până şi un couch potato să iubească mişcarea, poate vă inspirați de aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.