Golden Rose - când credeam că le știu pe toate

Golden Rose – când credeam că le știu pe toate

Știu că multe dintre fetele care au scris despre workshop-ul Golden Rose de sâmbătă și-au amintit de ojele pe care nu știu care dintre noi nu le-a folosit prin studenții. Și mare adevăr au scris. Chiar și eu îmi amintesc una dintre ojele Golden Rose, un bej sidefiu de care eram tare mândră.

Însă eu vreau să încep cu altceva: aș vrea mult să punctez și să felicit inițiativa frumoasă a Georgiei, bloggerița care a știut să-și aducă unul dintre brandurile preferate și lângă oglinda, și în portfardul altor bloggerițe. A fost un eveniment cochet, casual, relaxat, în care am avut posibilitatea de a testa toate (yup, chiar toate) produsele Golden Rose, într-o ambianță plăcută, la Aristocats Bistro.

Iar dacă aveați impresia că Erkul Cosmetics, compania-mamă a brandului Golden Rose, produce doar oje, ei, bine, nu doar că lucrurile nu stau deloc așa. Cu sediul central în Turcia, aceasta dezvoltă o gamă completă de produse cosmetice, pe care le produce în UE (în Italia, Germania) și pe care le exportă în peste 85 de țări.

Exif_JPEG_PICTURE

În România, ne bucurăm de marca Golden Rose grație Andralex Trade, compania care le importă și care le comercializează pe cosmania.ro (click, dublu click chiar, pentru că e perioadă de SALE :D).

Am testat tot ce mi-a făcut cu ochiul și, sincer, pentru o bloggeriță de beauty, e esențial să poată testa, să poată pune la lucru produsele. Merg, adeseori, în magazinele cosmetice și testez, însă mi se pare lăudabilă inițiativa prin care am putut testa produsele Golden Rose într-un cadru mai restrâns.

Exif_JPEG_PICTURE

Am început cu rujurile Velvet Matte – care, în ciuda numelui, sunt mate, dar nu usucă buzele, au o textură cremoasă, catifelată și vin într-o multitudine de nuanțe,

Am continuat cu lip gloss-urile Golden Rose Luxury Rich Color, despre care pot să vă spun că pot înfrunta și ieși biruitoare din înfruntarea cu multe lip gloss-uri high end.

Exif_JPEG_PICTURE

Mi-am băgat năsucul (cam lucios, căci sebumul îmi cam dă de furcă în perioada asta) prin pudra Silky Touch Compact, o pudră cu o textură lejeră, dar matifiantă.

Nu am încercat nici un lac de unghii la workshop, nu doar pentru că le cunoșteam calitatea, ci și pentru că eram ușor pe fugă. Dar am încercat Regenerating & Hydrating Oil, care este mi-nu-nat și pe care vi-l recomand pentru cuticule hidratate.

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

Mi-a rămas gândul la multe dintre produsele Golden Rose, însă, dacă ar fi să fac un top cinci, acesta ar arăta așa:

  1. Color Rich 64
  2. Galaxy Nail Color, în nuanța 22
  3. Luxury Rich Color Lipgloss, în nuanța 07
  4. Regenerating & Hydrating Oil
  5. Powder Blush, în nuanța 09

Cel mai probabil, eu o să profit de perioada de reduceri și o să achiziționez măcar câteva dintre cosmeticele Golden Rose la care mi-a rămas gândul.

Așa că mi-am învățat lecția. Când credeam că le știu (aproape) pe toate despre o marcă de cosmetice, să fac bine și să merg la workshop-uri. Am descoperit atât de multe noutăți, încât ar fi fost mare păcat să nu fiu acolo.

Kisses and hugs, you lovely ones!

Foto credits Ana, sursa foto cover

 

3 comentarii

  1. Imi plac mult ojele lor. Am un Holiday si un Jolly – adica mama are. As vrea si un Galaxy dar rezist pentru ca in ultima vreme nu suport sclipiciul pe unghiile de la maini (la picioare am chiar o nisipoasa momentan). Am un intreg stand la serviciu si testez in voie cand vrea muschiuletul meu (ala lipsa). Imi plac foarte mult si noile rujuri, cele mate si chiar m-ar bantui un gand sa imi cumpar unul, dar nu acum. In schimb am o problema cu mirosul unora dintre produsele lor si cu ambalajele (a.k.a. cutiutele de carton in care sunt ambalate). E ca un pitic pe creier, nu stiu cum sa il scot si trebuie sa il scot pentru ca sunt constienta de calitatea produselor. :P

  2. Eu sunt multumita de ojele Golden Rose, oricum mai mult de 3 zile nu imi rezista nicio oja. Acum m-ai facut curioasa si vreau sa testez si celelalte produse.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.