Body language: Wolford prezinta body-urile care vor sa fie vazute

De la piese aflate în trend până la faimoasele piese clasice, producătorul de lenjerie pentru femei Wolford ştie ce este important atunci când vine vorba despre body-uri.

Fiecare body debordează de extravaganță în ceea ce priveşte felul în care arată şi felul în care se simte pe piele. Este piesa perfectă pe care o poți purta pe sub haine sau deasupra şi poate fi perfect asortat cu piesele tale preferate din garderobă. Mai mult, body-urile cu efect de remodelare creează o siluetă armonioasă pentru o senzație de bine.

wolford

Wolford Abby String Body, disponibil pe negru, subliniază zona gâtului prin elementele Swarovski aplicate, oferind totodată un glamour incredibil oricărei ținute.

Wolford Plissée Body îți creează o senzație relaxată şi te duce cu gândul la vară. Dintr-un tulle subțire, body-ul are în compoziție şi un material din vâscoză în partea din față şi din spate, cu o atingere placută pentru piele. Mânecile sunt realizate din două straturi de tulle, lăsând să se vadă pielea într-un mod subtil şi sofisticat.

Wolford Colora String Body este o plăcere să fie purtat. Doza de culoare în care este realizat îl face să devină un must-have al verii.

Wolford Silk Crystal String Body este una dintre piesele clasice Wolford. Acest body, cu elemente Swarovski strălucitoare este must-have-ul absolut pentru un glamour subtil şi poate fi perfect combinat cu dresuri şi lenjerie din aceeaşi colecție.

Wolford Image String Body este o piesă clasică cu un efect-surpriză. Cu o cusătură circulară şi opac în partea din față, body-ul dezvăluie un secret incitant în partea din spate: un design transparent şi o cusătură seducatoare pe mijloc, cu care vei atrage toate privirile.

Wolford Rebelle Forming Body, disponibil în nuanțe pudrate, îți remodelează corpul şi îți oferă o senzație relaxată, confortabilă. Materialul uşor şi catifelat din care este realizat îți conturează talia, abdomenul şi posteriorul. Materialul transparent din partea sus este menit să fie văzut şi să arate excelent cu orice outfit vei alege.

Body-urile sunt disponibile in magazinele Wolford din Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni, la parter.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.