Wanted: Beauty, Art, Fashion, Mood & The Quick Fix

După o săptămână de vacanță, frumoasă dar extrem de obositoare, cu peste 4.000 kilometri parcurși în mașină, am revenit. Am nevoie, în continuare, de o pauză, parcă nu reușesc să mă deconectez. Promit să vă povestesc câte ceva despre locurile frumoase în care am fost, am câteva recomandări pentru posibilele voastre vacanțe însă, până atunci, am câteva lucruri frumoase, al căror loc e, așa cum deșja știi, la rubrica Wanted.

Beauty: Kenzo Amour

Am avut, acum niște ani, Flower by Kenzo și l-am iubit. Habar n-am de ce nu l-am recumpărat. Acum, am primit un miniparfum Kenzo L’Elixir, care îmi place foarte, foarte mult, dar pe care l-am dăruit, căci asta mă bucură enorm. Astăzi, ca într-o aliniere de planete Kenzo, am mirosit Amour și a fost… amour at first sight. Și acum, când scriu, deși au trecut ore bune de când l-am pulverizat pe mâna dreaptă, miroase incredibil și îmi dă o stare de bine. Până nu îl am, nu mă liniștesc :)

kenzo amour

Art: Books and book covers

Îmi plac mult cărțile, cui nu-i plac? Iar copertele cu cap mi se par cireașa de pe tort. Câteva deștepte, mai jos.

book-covers-2

Fashion: Burbery Banner

E o minunăție de geantă Burberry, simplă, potrivită pentru fiecare zi, mi-a cășunat rău pe ea, însă mă îndoiesc că o voi admira altfel decât online sau pe brațul altcuiva. Dacă vă place, o găsiți în magazinul din Luterană.

burberry banner bag

Mood: Unu la unu

Unu la unu cu vremea de zilele astea. Dacă aș fi o vreme, aș fi așa: cu ploaie, cu vânt, cu nori cenușii, cu picături reci.

The Quick Fix: Lanț fără încuietoare

Habar n-am dacă vouă și se întâmplă, dar eu sunt pățită de nenumărate ori. Când e rost de o ținută specială, aleg și accesorii și, când mi-e lumea mai dragă și dau să le pun și să ies pe ușă, se strică încuietoarea lanțului. Mă salvează mini-acele de siguranță, care înlocuiesc perfect încuietorile.

safety-pin

 

Sunt câteva dintre lucrurile frumoase, interesante, utile pe care le-am întâlnit, dorit, admirat, în ultima vreme. Sper să vă aducă un strop de frumos și de imaginație.

O zi frumoasă, fiți frumoși!

Sursa foto: 1, 3, 5 și cover

4 comentarii

  1. Tare mi-e drag sa vin la tine in vizita. Mereu ne intampini cu bunatati.
    Kenzo Flower e o obsesie mai veche a mea, acum m-ai facut curioasa si de Amour.
    Multumesc pentru piesa. E din categoria “repeat pana la epuizare”.
    O zi frumoasa!

  2. superba geanta aceea, exact ce caut acum!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.