Wanted: Beauty, Art, Fashion, Mood & The Quick Fix

Nu, săptămâna aceasta nu am recomandări de weekend. Adică, sigur, sunt multe lucruri de văzut și de făcut prin Capitală și nu doar aici, însă nu prea sunt in the mood și de ce să mă chinuiesc, zic. Așa că revin la o idee mai veche de rubrică, pe care, spre rușinea mea, am pornit-o și am neglijat-o apoi, pe numele ei “Wanted: Beauty, Art, Fashion, Mood & The Quick Fix“.

Așadar, pinky promise că aici veți găsi, săptămânal, câte un lucru frumos ori interesant, dorit, simțit sau descoperit, din fiecare dintre cele cinci zone: beauty, fashion, artă, stare și util sau quick fix.

Beauty: Burberry Lip Gloss, în nuanța Hibiscus 9

burberryplip-gloss-hibiscus-9

Oricâte produse pentru buze aș avea, mereu văd ceva și mai și. Frumusețea de mai sus costă 25 dolari și mai găsiți și alte nuanțe aici.

Art: Muzeul Prado, din Madrid

prado-madrid

Am fost acolo imediat după terminarea facultății și am stat mai bine de două săptămâni în Coslada, foarte aproape de Madrid. În Prado am petrecut o zi întreagă, a fost o experiență uimitoare pentru mine și n-am să uit niciodată arta pe care am văzut-o acolo. Dintre toate, deși El Greco e preferatul meu, m-au impresionat picturile lui Velasquez.

Fashion: Pantofii ăștia sport, de la Lefties

lefties-shoes

Mă credeți că aș fi în stare să merg până acolo, ca să mi-i iau? Mă rog, nu e cazul, din motive obiective, dar îmi vine să mor de ciudă că nu pot fi acolo. Ah, să vă mai spun că sunt la reducere și costă 7,99 euro? Nu vă mai spun.

Mood: Încerc să-mi mențin optimismul. Am zis că încerc, nu și că reușesc :))

optimism

The Quick Fix: 19 Genius Hacks for Fixing Ruined Clothes

fix

Le găsiți aici.

Vouă ce vă mai place, în ultima vreme? Pe ce ați mai pus ochii, ce tips & tricks ați mai descoperit? Vă aștept, cu drag, în comentarii.

Weekend minuat să aveți!

Surse foto: 1, 2, 3, 4, 5, foto cover

2 comentarii

  1. hmm..astia de la Lefties n-au si ei un magazin online ?? :-/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.