Vrei să fii sexy? Află aici cum!

Nu-s fan Ashton Kutcher, iar după despărțirea de Demi Moore, mi-am pierdut şi urma de uşoară simpatie pe care o aveam pentru el.

The sexiest thing in the entire world is…” Mă rog, n-o să vă răpesc plăcerea de a ajunge la minutul 3.00, ca să aflați. Pot doar să spun că are toată dreptatea din lume.

Frumusețea e un cumul de alte frumuseți, un complex de calități. Valorile stau nu doar în valoarea de pe etichetă. E o chestie veche de când lumea, doar că nu vrem s-o înțelegem şi ne abatem, adeseori, de la direcție. Valorile lumii moderne sunt unele care, pe termen lung, nu duc mai departe specia, ci o limitează.

În epoca lui “Află aici! Află acum!“, a lui “Slăbeşte în trei minute!/Fii frumoasă în trei minute!“, a lui “Vrei să arăți ca ea?” sau “Fii aşa, pentru că doar aşa e bine!“, uităm de unele chestii. De unele valori cărora le lipsesc glam-ul şi cancanul.

Luați un pic aminte la Ashton Kutcher. De data asta, le zice bine. Şi mor de drag când văd câte o fată frumoasă citind cu sete dintr-un volum.

Kisses, hugs and all things nice!

Sursa cover foto

4 comentarii

  1. Foarte tare :))) :X mereu ai niste postari pe care le devorez de-a dreptul:X

    Te pup, draga mea.

  2. Cam asa este…

  3. You always have a way… :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.