Ce are nou vopseaua Palette Permanent Natural Colors?

Palette Permanent Natural Colors are o formulă îmbunătățită, cu care e mai ușor să ai un păr frumos, plin de strălucire și o culoare cu reflexii naturale.

Noua formulă nutritivă a gamei este îmbogățită cu 4 uleiuri prețioase (argan, migdale, caise şi macadamia) și jojoba pentru îngrijire intensă a părului în timpul vopsirii. Formula cremei colorante funcționează pe baza unui mix de pigmenți perfect armonizați, care pătrund profund în fibra capilară pentru o culoare mai vibrantă, cu multi-reflexii și de durată.

În plus, gama are acum cinci nuanțe noi pentru culori cu aspect natural, care completează gama anterioară de 14 de culori: două nuanțe luminoase deschise (Blond Pastel Pur și Blond Pastel Rose) și trei nuanțe moderne (Arămiu Deschis, Aluniu Închis și Șaten Ciocolatiu).

Prețul recomandat al vopselei nutritive Palette Permanent Natural Colors cu 4 Uleiuri & Jojoba (110 ml) este de 12,99 lei/bucată.

Eu nu mă mai vopsesc de ani buni, dar m-am gândit că s-ar putea ca informația să vă intereseze, mai ales dacă voi vă colorați părul.

Kisses and hugs!

Cover hair styled by © Shutterstock

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.