Ce porc!

Ani de zile, am scris despre comunicare și reclamele rămân una dintre marile mele plăceri. Chiar și acum, la atâta timp de când m-am rupt de presă, urmăresc mersul lucrurilor. Cât despre reclame, eu sunt aia care nu schimbă niciodată postul când e pauză publicitară. Unul dintre cele mai simpatice personaje din publicitatea autohtonă e porcușorul din reclama Antrefrig.

Poate vă mai amintiți, dar când a fost lansată prima reclamă, toată lumea îl imita cu celebrul “Ficat, ficat!“. În caz că nu știați, după ani de zile de strigat, porcușorul a răgușit. Și asta nu e tot. Acum, caută o voce ca să poată striga în continuare.

Și oi fi eu delicată și drăgălașă, așa, ca o beauty bloggeriță ce sunt, dar când mi se dă ocazia să urlu motivat, moooooaaaaa, cum aș putea să o ratez. Dacă vreți să mă auziți cum urlu, pardon, cum ajut porcușorul să aibă glas, poftiți de mă auziți. (Pont: dați sonorul o idee mai încet :))

Ideea a pornit de la faptul că din 2013, de când porcușorul a revenit pe ecrane, fanii și-au manifestat simpatia pentru el în comentarii, desene, parodii și chiar în cântece. Acum a sosit timpul să o facă oficial, la invitația porcușorului. Puteți să dați și voi o mână de ajutor.

Mecanismul este simplu: îți faci un cont pe www.antrefrig.ro sau te înscrii cu ajutorul contului de Facebook, înregistrezi direct în site sau poți urca o înregistrare în care strigi “FICAT-FICAT” și intri automat în tragerea la sorți pentru un loc în noua reclamă a porcușorului.

Sute de fani s-au înregistrat până acum la casting și primele reclame au aparut deja pe TV și pe pagina de Facebook a domnului Porc, www.facebook.com/porculantrefrig.

Distracție plăcută! Eu mă duc să-mi fac un ceai de tei, că am impresia că-i calc pe urme porcului și îmi pierd vocea :).

Vă pup, o zi cu zâmbete multe!

Sursa foto cover © Shutterstock

8 comentarii

  1. Vai cat am putut sa rad:))) Ficat, ficat :)))

  2. Nu ştiam că poți să țipi aşa :))

  3. Eu m-am speriat, am crezut ca te-a suparat un..porc!

  4. :-))))) esti de coma !!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.