Vitality Welness Club, un nou loc de relaxare pe harta bucureșteană

Piscină interioară semi-olimpică, zonă de fitness, aerobic și spining, de peste 700 mp, baie de aburi, saună uscatăƒ, frigidarium, piscină în aer liber și jacuzzi all seasons, vestiare separate, produse de îngrijire corporalăƒ, servicii de ceai și apムgratuite, parcare gratuită. Acestea sunt facilitățile și serviciile incluse în abonamentul la cel mai nou club din peisajul bucureștean, Vitality Welness Club, deschis în cadrul complexului hotelier Ramada Plaza și Ramada Parc.

Piscina interioară semi-olimpică este iluminată cu lumina naturală în timpul zilei, iar seară de lumini arhitecturale. Beneficiază de fântâni de apă și jeturi de vibromasaj și este tratată cu clor Bio, care este obținut din sare și care nu este dăunător organismului.

ramada2_11

Este deservită de o zonă de bar unde clienții pot servicii sucuri naturale, cocktailuri etc. Începând cu 15 iulie, clienții clubului vor beneficia și de piscină exterioară, care va deține o zonă amenajată de relaxare cu 80 șezlonguri, loc de joacă pentru copii, terasă și va fi dotată cu All Seasons Jacuzzi.

ramada2_20

Sala de fitness deține cea mai nouă și mai modernă aparatură de la TechnoGym: 15 aparate pentru exerciții cardio și 30 aparate pentru exerciții cu greutăți libere. Sala de spining este dotată cu 18 biciclete de spinning.

ramada2_38

La Vitality Wellness Club se organizează clase de aerobic: Aquagym, Spinning, Zumba, Yogalates, Total Body Workout, Step&Butts, Thai Chi.

ramada2_37

Clubul beneficiază de 2 tipuri de saună: saunムuscatムla 90°C și saună umedă – baie de aburi la 55° C. Pentru relaxare totală, poți opta pentru sesiuni de masaj, de la masaj suedez, masaj sportiv, reflexoterapie, la masaj cu pietre fierbinți, sau, dacă e cazul, poți alege o ședință de masaj pentru viitoarele mămici.

ramada2_44

ramada2_45

ramada2_42

Poți merge la Vitality Welness Club atât dacă ești clientul unuia dintre cele două hoteluri (accesul la club fiind inclus în cazare pentru clienții Hotel Ramada Plaza, și contra-cost pentru clienții Hotel Ramada Parc), dar și dacă nu ești client, dar zona îți e la îndemână. Abonamentele variază de la 110 euro/lună day time până la 1090 euro/an full time.

Așadar, Bucureștiul are de acum un nou loc de relaxare, fun și mișcare. Iar asta echivalează cu o scuză în minus ca să nu faceți mișcare, să nu încercați să vă relaxați, să vă simțiți bine, să vă luați o pauză de la alergătura cotidiană.

Kisses and hugs!

1 comentariu

  1. imi pare rau ca nu am ajuns, nu am putut. arata superb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.