Noi sortimente Vienna Ice Coffee: Vanilie și Cappuccino

Am zile când, pe la prânz, în special după ce mănânc, mă apucă picoteala. Am alte zile, când deși am dormit puțin de tot, trebuie să mă sui în mașină și să plec la drum. Nu îmi place mereu să beau cafea caldă, deși multă vreme am plecat cu termosul de acasă. Între timp, mi-am mai temperat pornirile pofticioase și am limitat cafeaua pe care o beau zilnic. Totuși, uneori, simt nevoia să mă răsfăț și cu altceva.

M-am bucurat când am aflat că Maresi Foodbroker, cei care aduc în România o mulțime de produse delicioase, printre care și Vienna Ice Coffee, au lansat două noi sortimente, Vienna Ice Coffee Vanilie şi Vienna Ice Coffee Cappuccino, care se alătură celorlalte două: Ice Coffee fără zahăr adăugat şi Ice Coffee Classic.

collage

Vienna Ice Coffee are un pahar practic, cu capac de protecție, și se poate achiziționa din benzinăriile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile Carrefour și din anumite supermarket-uri Billa şi Mega Image, la prețul recomandat de 6,99 lei. Până la sfârşitul lunii august, gama completă în benzinarile MOL la preț promoțional de 5,9 lei.

Mie îmi plac mult cea fără zahăr adăugat și noul sortiment Cappuccino și trebuie să vă spun că mi-am început una dintre diminețile trecute cu ele, la un frumos eveniment în Parcul Circului. Un picnic în toată regula, în care am povestit despre multe, dar, în special, despre cafea și despre alte mici plăceri ale vieții.

Și dragilor, dacă n-aveți drum prin Parcul Circului, vă rog eu să vă faceți. E minunat, e foarte îngrijit, curat, populat cu tot felul de specii de păsări, iar lacul e plin de nuferi, de pești, de broscuțe țestoase. E un mic rai și eu intenționez să revin acolo des.

Vă pup și vă îmbrățișez. Gânduri bune, weekend frumos și o cafea cu gheață care să vă meargă la suflet!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.