Mai putem avea o viață sănătoasă?

Pentru a putea răspunde întrebării “Mai putem avea o viață sănătoasă?”, e necesar să fac o mică introducere. Există zile și zile, evenimente și evenimente. Din fericire, companiile și agențiile care lucrează în și pentru industria de beauty par a fi într-o competiție pentru a organiza cel mai cel eveniment. Din fericire pentru noi, cei care avem privilegiul de a participa și de a transmite mai departe nu doar informații, ci și stări, sentimente, gânduri.

La un astfel de eveniment am participat cu ceva timp în urmă, când, pentru a ilustra că frumusețea e un concept complex, organizatorii ne-au pus față în față nu cu unul, ci cu cinci specialiști din hair care, skin care, astrologie și dezvoltare personală, sport și nutriție. Fiecare a vorbit despre frumusețe așa cum o vede și o percepe fecare. Pentru că suntem aproximativ șapte miliarde pe planeta asta și fiecare dintre noi e frumos în felul lui.

Firește că toți vrem să ne ajutăm frumusețea, iar noi, femeile, avem numeroase trucuri, care mai de care. Aș zice, totuși, în special noi femeile, căci nici bărbații nu se dau în lături, și nici nu ar trebui, de la trucurile care ne potențează calitățile.

Și acum intră în scenă un produs pe care îl folosesc de mai bine de trei luni, Nioxin DiaBoost, care mărește diametrul firului de păr și îi conferă acestuia volum. Un volum cu atât mai important cu cât, în diferite etape ale vieții, firul de păr se rărește ori se subțiază. Iar asta se vede.

Potrivit lui Eduard Virag, Ambasador Nioxin Romania, efectul vizual după utilizarea Nioxin DiaBoost este de 11.000 de fire în plus. Despre Nioxin DiaBoos voi scrie separat, pentru că e un produs care merită un review doar al lui, însă la invitația Nioxin și Repechage am petrecut acestă dimineață frumoasă despre care vă povestesc, așa că am dorit să-l menționez.

NIOXIN-Diaboost-100ml

Alături de păr, pielea este al doilea trădător al trecerii timpului, iar în cadrul evenimentului, am descoperit Repechage, o gamă de produse cu ingredienți revoluționari, derivați din alge marine. Mihaela Bigan, Education Leader Repechage Romania, a vorbit despre frumusețea pielii, care se menține cu pași mici și cu gesturi sigure.

Picture 5901

Am avut plăcerea să o întâlnesc și pe Nicoleta Svârlefus, astrolog și consilier de dezvoltare personală și spirituală, care a punctat foarte bine că frumusețea e o calitate interioară.

Frumusețea și sănătatea sunt create de punctele noastre de vedere despre noi înșine și despre viață, de alegerile din fiecare moment și de expresia cât mai limpede a cine suntem cu adevărat.

Nicoleta Svârlefus

M-am bucurat nespus să descopăr că, printre cei chemați să vorbească despre frumusețe, s-a numărat și un doctor naturopat, Cezarina Matei, care a propus gemoterapia, un sistem care folosește extrecte din plante, ca o variantă pentru un corp sănătos și frumos.

O discuție in extenso am purtat cu Cori Grămescu, nutriționist și life coach. Am vorbit și întrebat despre cum să avem un program de viață și de mâncat sănătos, în condițiile unui stres accentuat, al unei vieți moderne ce ne mută focusul de pe noi pe orice altceva.

Și da, indiferent cât de aglomerat îți e programul, cu puțină voință și cu conștientizarea că fără sănătate nu există frumusețe completă, poți să ai un corp frumos și sănătos, o viață sănătoasă.

Voi ce trucuri de frumusețe aveți, pentru a camufla ce nu vă place la voi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.