Vara aceasta testez linia Verattiva Sole, de la Ropharma

Ropharma, partener Specchiasol, a lansat în România gama de produse solare Verattiva Sole, prima linie solară care, grație unei formule exclusive, protejează pielea de razele UVA, UB, IR și radicalii liberi.

Acum câteva zile, am avut ocazia să aflu mai multe despre aceasta și să testez câteva dintre produse. La o discuție informală și foarte plăcută cu Florența Crețu, care e Brand Manager Specchiasol, alături de fetele de la Creative Ideas Marketing, am testat, am discutat, am aflat, ne-am pozat și ne-am simțit bine de tot, mai ales că vremea a ținut cu noi și soarele a fost invitat de onoare.

Dar să revin la gama Verattiva Sole. Vă menționam mai devreme că are o formulă exclusivă. Ei bine, mai exact, “inclupatul” principal pentru această formulă exclusivă este PROBIOSUNFACTOR 2.0., un complex format din probiotice și fibre prebiotice, capabil să acționeze ca antioxidant și să apere piele de daunele radiațiilor.

Ca să intrăm în și mai multe detalii, produsele din gama Verattiva Sole se diferențiază datorită ingredientelor de înaltă calitate precum: aloe vera biologică, celule stem din floare de colț, sediment natural din brenta, probiosunfactor 2.0, ulei de tirosină sau ulei de luffa cylindrica activator fiziologic de melanină.

Ce produse conține gama Verattiva Sole?

Gama Verattiva Sole conține emulsie spray pentru protecție înaltă SPF 50, SPF 30 sau SPF 15, emulsie spray pentru intensificarea bronzului SPF 6, dar și produse care au proprietatea de a oferi tratament pielii după o lungă perioadă de expunere la razele solare. Printre acestea se numără gelul de duș și balsamul pentru corp.

, am aflat că produsele fabricate de către producătorul italian conțin doar ingrediente naturale plantate de către Specchiasol pentru a putea controla 100% calitatea fiecărui ingredient și produs în parte.

Cine e Specchiasol și cu ce vine nou?

De peste 45 de ani, Specchiasol a devenit pioner al unei noi culturi numite „fitoterapie”, îmbinând noile tehnologii cu ingrediente naturale pentru a obține cele mai bune produse pentru fiecare client. Specchiasol oferă produse de înfrumusețare, de îngrijire a sănătății orale sau de îngrijire corporală.

Ropharma este o companie românească producătoare de suplimente alimentare farmaceutice, parafarmaceutice şi dermatocosmetice, care dispune de trei fabrici proprii, una în Chişinău şi cealaltă în Targu-Mures, dar şi un lanţ propriu de farmacii.ț

După ce am făcut oficial cunoștință cu Ropharma, am descoperit mult produse faine, despre care abia aștept să vă povestesc. Așa că, stați pe aproape :

1 comentariu

  1. As dori lista integrala de ingrediente pentru Verattiva Sole crema protectie solara SPF 50

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.