Vagisan: Hai să vorbim despre… vagin

Sunt curioasă câte dintre voi, când ați văzut în titlu cuvântul “vagin“, ați mai dat click pentru a citi textul, deşi e clar din capul locului că e vorba despre Vagisan, un produs menit să ne uşureze viața când avem probleme.

Am impresia că ăsta e unul dintre subiectele ocolite de toate lumea. Vorbim despre și ne pricepem la toate, suntem experți în orice: fotbal, modă, viață sănătoasă, diete bune, nemurirea sufletului… Vorbim despre orice, mai puțin despre subiectele tabu. De parcă, dacă nu s-ar povesti, nu ar fi.

Subiectele astea există şi uneori e bine să mai discutăm şi despre ele, pentru a şti ce putem face dacă avem probleme. Desigur că primul lucru pe care trebuie să-l avem în minte este să mergem la medic, însă există neplăceri care pot fi rezolvate, dacă ştim că există produse dedicate.

Zona intimă, iată, e încă tabu în multe discuții, mai ales când vine vorba despre subiecte delicate, precum disconfortul și neplăcerile asociate uscăciunii vaginale. Mai trist e că femeile nu prea vorbesc – cu medicul sau cu cineva care să le sfătuiască în mod corect – nici măcar atunci când apar toate simptomele (roşeața, iritația, senzația de mâncărime şi usturime, și chiar dureri, în timpul sau în afara contactului sexual), când ar trebui să fie un semnal de alarmă că ceva este în neregulă.

Ce se întâmplă în majoritatea acestor cazuri? Exact: sunt identificate simptomele și… nu se discută cu nimeni despre, se suferă în tăcere. Eu cred că ar trebui vorbit despre astfel de probleme, în primul rând cu medicul. Dacă însă tot fugim de astfel de discuții, să știți că pentru ameliorarea și îndepărtarea tuturor acestor simptome există deja unele preparate fără hormoni, dar acestea au o textură sub formă de gel (preparate pe bază de apă), dar le lipsesc ingredientele hidratante și nutritive, și tocmai din acest motiv marea majoritate a femeilor preferă un produs sub formă de cremă.

Şi uite aşa, astăzi vă semnalizez produsul Vagisan MoistCream, o cremă vaginală hidratantă cu acid lactic pentru refacerea acidității vaginale, uleiuri vegetale cu rol nutritiv și fără adaos de hormoni (estrogeni).

vagisan crema

Poate fi aplicată extern, dar și intravaginal cu ajutorul aplicatorului inclus. Fiind un produs cremos, este eliminat disconfortul cauzat de uscăciunea vaginului şi vulvei (usturime, prurit şi durere etc.). Produsă în Germania, în Laboratoarele Dr. Wolff, Vagisan MoistCream este disponibilă în farmacii, fără prescripție medicală.

OK, gata, am vorbit şi despre asta. Cred că, printre atâtea produse de make-up, diete, wishlists şi tot felul de chestii roz, putem, măcar din când în când, să vorbim şi despre subiecte care nu ar trebui să mai fie tabu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.