Cum să ai o vacanță ca pe… roți

E și ceva ce nu-mi place, adeseori, la vacanță. Nu-mi place atunci când nu e cu avionul. Și asta din pricină că nu prea se nimerește nimeni altcineva lângă mine, cu talente de șofer și, atunci, am sau n-am chef de manevrat covrigul, nu am încotro. Iar mie dacă mi l-ai pus pe “trebuie” în brațe, m-ai pierdut…

Dar îmi place să conduc și chiar am avut ocazia să văd multe locuri frumoase prin România. Și, anul acesta, mi-aș dori să o vizitez mai mult, vreau mult să ajung într-o zonă ceva mai izolată de la Marea Neagră, dar și în vreo două orașe tare dragi mie. Așa că, da, asta înseamnă că o să cam conduc.

Și cum mă dau eu rotundă că știu să rezolv o pană, dar nici măcar nu știu pe unde se află sculele, mă gândeam să apelez la o chestie foarte faină, care se cheamă card de vacanță 9695.

Nu, din păcate, cu cardul ăsta nu putem cumpăra pantofi. Nu, nici poșete sau rochii. Nu, nici măcar ochelari de soare, fie ei din benzinărie. Cardul ăsta funcționează așa: îl alegi pe ăla care ți se potrivește, îl cumperi, și îl activezi online sau la numărul 9695. Serviciile auto de care ai nevoie, că de aia le-ai ales, devin disponibile în cel mult 24 ore de la activare. După aia, 15 zile fluieri și stai liniștită la volanul lui Bubu. Mda, Bubu o cheamă pe mașina mea. :)

Anyways, îți poți activa oricând cardul de vacanță, astfel încât să beneficiezi de serviciile oferite de fiecare dintre ele exact atunci când ai nevoie. Dacă vrei asistență auto non-stop, din asta ai.

aExistă și o serie de servicii suplimentare de care poți beneficia dacă reparația durează mai mult de 8 ore și se face la o distanță de peste 50 km de domiciliul tău: transport cu trenul sau avionul pentru distanțe mai mari de 1.000 km, în limita a 2.000 lei, cazare în limita a 300 lei/noapte/persoană pentru cel mult 3 nopți, servicii taxi în valoare de cel mult 200 lei, înlocuirea vehiculului în limita a 450 lei/zi pentru cel mult 3 zile.

Iar dacă îți activezi cardul până la 31 august, poți să intri în tragerea la sorți care te duce într-o vacanță pentru 4 persoane, în valoare de 1.500 euro + 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695.

Kisses and hugs! Călătorii frumoase să aveți vara asta și drumuri lipsite de griji!

Pink cars travel on © Shutterstock.

3 comentarii

  1. Hey, ce articol interesant. Nu stiam pana acum de existenta unui asemenea card. Pare interesant. Ma voi informa mai in detaliu despre acesta! Multumesc pentru pont!

  2. O informatie foarte buna si interesanta! Este unul din acelele lucruri de care trebuie sa te informezi amanuntit. Multumesc pentru acest articol foarte buna!

  3. Am aflat un lucru foarte interesant in acest articol si sunt foarte fericita ca am reusit sa il gasesc! Cred ca ar trebui sa ma informez totusi putin mai mult destre acest card, dar iti multumes ca ai scris acest articol!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.