FOTO: Uniformele stewardeselor Virgin Atlantic, create de Vivienne Westwood

FOTO: Uniformele stewardeselor Virgin Atlantic, create de Vivienne Westwood

Noile uniforme ale stewardeselor Virgin Atlantic au fost create de celebra Vivienne Westwood. Tot ea a fost cea care a imaginat și creat şi ținutele celorlalți membri ai echipajelor avioanelor. Respectivele uniforme vor fi îmbrăcate de nu mai puțin de 7.500 de angajați ai companiei aeriene britanice.

Primele desene cu uniformele propuse de Vivienne Westwood au fost prezentate în luna mai 2013, adică acum mai bine de un an. Prezentarea oficială a avut loc aseară, la Londra, în cadrul unui eveniment. Pe însoțitorii şi însoțitoarele de bord, alături de piloți, îi veți putea vedea îmbrăcați în noile uniforme, cel puțin prin aeroporturi, dacă nu vă și urcați la bordul unei aeronave Virgin Atlantic, începând cu data de 1 septembrie.

Ce părere aveți de creațiile lui Vivienne Westwood? Cum vi se par noile ținute pe care le vor îmbrăca angajații Virgin Atlantic? Vă plac?

Eu recunosc că mă așteptam la un picuț mai mult, mai ales că vorbim despre nonconformista Vivienne Westwood. E adevărat, nu poți să faci uniforme punk, dar parcă le lipsește tocmai elementul acela distinctiv pe care te-ai aștepta să-l vezi într-o creație ce îi aparține acesteia.

Sunt conștientă de faptul că sunt, totuși, niște uniforme, dar dincolo de rigori, bănuiesc că au existat și câteva libertăți de creație. Habar nu am, măcar căptușeala să fi fost altfel. Cu tot respectul, pe mine uniformele astea noi create de Vivienne Westwood mă duc cu gândul undeva spre anii ’90. Habar nu am dacă de vină sunt costumele sau poate chiar ședința foto, machiajul sau coafurile celor care le poartă în imaginile de mai jos (nu știu dacă sunt chiar angajați ai Virgin Atlantic). Dar, în fine, asta e umila și complet neavizata mea părere.

Vivienne-Westwood-Virgin-Atlantic-2

Vivienne-Westwood-Virgin-Atlantic-3

Virgin Atlantic

7 comentarii

  1. Cata eleganta …. asa cum trebuie sa si fie de fapt . ( ne putem inspira )

  2. Sunt foarte frumoase! Elegante! Ador roșul!

  3. Îmi plac foarte mult! Croi, linie, tăieturi, toate excelează! ♥

  4. Wow! Foarte elegante!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.