Unele zile de martie…

Nu sunt cu mărțișoare sau cu flori multe. Nu-s cu dragosti sau cu gesturi de tandrețe, nu-s cu buchete spectaculoase, cu invitații la cină sau cu declarații. Că, deh, așa e și așa a fost să fie.

Sunt, în schimb, cu oameni care-ți devin dragi într-o clipă, mărțișoare primite în dar de la cine nu te aștepți, cu mâncarea-aia-care-ți-place-atât-de-mult, pregătită cu drag de mama.

Cu unul dintre cele mai frumoase mărțișoare, atunci când, vorbind singură, te întrebi: “Or mai fi struguri?”, iar două minute mai târziu, în timp ce stai sub pătură și încerci să te încălzești, sub nas îți apare o farfurie plină ochi cu struguri mari, negri, delicioși, proaspăt spălați. Și cu șervețel bonus. De la tata :)

N-am avut răgaz să vă urez ce se cuvine astăzi. Vă spun acum, căci nu-s încă 12 trecute fix: Fiți frumoase și sincere, fiți vesele și bune! Fiți iubite!

 

10 comentarii

 1. Sa ai si tu o primavara superba, cu sau fara martisoare, scuze ca n-am reusit sa-ti spun inainte de 12. Dar la mine e inca “inainte de 12”, asa ca mai am o sansa. :)
  Nici eu n-am avut martisoare, ca noi aici in Canada nu avem martisoare. Uite ca avem aici multe si de toate, dar martisoare nu avem, decat pe cele virtuale.
  La multi ani!

 2. Pentru mine cele mai frumoase mărțișoare sunt vestile bune. Din păcate nu prea am avut parte dar primăvara e abia la început asa ca vor fi binevenite oricând! Va doresc tuturor numai bine!

  • Și pentur mine, să știi. Veștile bune și gesturile mici, de zi cu zi. Sunt prețioase și pot schimba vieți. Draga mea Ioana, eu sper să primești numai vești bune, din tot sufletul meu îți doresc asta și, când ai chef, mă găsești aici :*

 3. Multumim mult pentru minunatele urari. Sa ai o primavara asa cum iti doresti! Te imbratisez.

 4. Mulțumesc și eu pentru gândurile bune! O primăvară frumoasă!

 5. Mulțumim pentru gândurile curate și frumoase, aceleași urări le întorc înspre tine, la început de primăvară! Pup!

 6. Să te bucuri de-o primăvară minunată, după placul sufletului tău! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.