Un păr extraordinar merită un ulei extraordinar

De o vreme încoace, mă preocupă tot mai mult nu doar problema lungimii părului, ci şi luciul acestuia. Aşa că mă surprind încercând diverse produse concepute pentru asta. Acum, testez cel mai nou produs de acest fel de la L’OREAL PARIS, iar informațiile oficiale despre acesta sună bine de tot.  

Nu-s deloc străină de problema numită vârfuri despicate, iar acum, de gând am vârfuri vopsite, trebuie să acord o atenție sporită părului meu, un tratatament special.

După ani de experiență în îngrijirea părului, L’OREAL PARIS inovează din nou cu ULEIURILE EXTRAORDINARE, care vin să răspundă tuturor nevoilor diferitelor tipuri de păr. Formula uleiurilor extraordinare este creată pentru a reda frumusețea naturală a părului. Datorită amestecului de uleiuri de flori rare, părul își recăpăta suplețea, catifelarea și strălucirea naturală.

Uleiurile Extraordinare – cel pentru păr normal şi cel pentru păr vopsit, sunt concepute special pentru fiecare tip de păr. Au o textură lejeră, nu îngreunează firul de păr, iar datorită unui amestec inteligent de ingrediente, formulele gamei de Uleiurile Extraordinare oferă părului strălucire, nutriție, catifelare, într-un singur pas.

ULEI-Extraordinar-pentru-orice-tip-de-par

Ce conțin ULEIURILE EXTRAORDINARE de la L’OREAL PARIS 

Conțin nici mai mult, nici mai puțin de şase uleiuri naturale, menite să facă şi din cel mai lipsit de strălucire păr unul după care se întorc priviri admirative. Uleiul de lotus€“ hrănește și protejează. Uleiul de musețel redă strălucirea părului. Uleiul de floare de tiare ajută la prevenirea uscării părului. Uleiul de margarete redă energia părului. Uleiul de trandafiri asigură nutrienții necesari fibrei capilare. Uleiul de semințe de in asigură o nutriție intensă.

Uleiul extraordinar pentru păr colorat

ULEI-Extraordinar-pentru-par-colorat

L’OREAL PARIS a creat un ulei special destinat părului colorat și nevoilor acestuia. Uleiul Extraordinar cu şase uleiuri din flori rare și flitru UV va avea grijă că nuanța ta preferată să dureze mai mult și să se păstreze cât mai strălucitoare. Produsul costă 31,99 lei şi va fi disponibil în magazine de la 1 noiembrie 2013.

Voi reveni cu impresii, aşa că, dacă e vreun aspect care vă interesează în legătură cu Uleiul Extraordinar pentru păr colorat, vă rog să-mi spuneți şi revin cu informațiile respective.

6 comentarii

  1. chiar ma interesaza mai mult, folosesc uleiuri pentru par!

  2. Wow, suna bine si arata foarte tare. Chiar sunt curioasa cum e, abia astept sa ne povestesti impresiile tale, mai ales ca ai si un par lung si frumos, care necesita ingrijire ca sa arate bine. Pe mine m-ai făcut curioasă, o să-l caut prin magazine luna viitoare.

    • Sigur, cu drag că voi povesti. Cum ziceam şi mai sus, prima impresie e foarte bună. ŞI,sincer, de la produsele de păr chiar aştept ca prima impresie să fie bună, că nu-i ca la creme. Aici, dacă-ş bune, se vede imediat. Oricum, îi dau câteva zile de lab testing :P şi revin. Pupici şi un par perfect!

  3. Ce tare, il stiam de afara, abia astept sa apara si la noi. Iti dai seama ca mi-l cumpar, nu? Numai tu esti de vina :)

  4. Suna bine acest amestec de uleiuri, insa eu nu le folosesc.Parul meu este extrem de subtire si de lesinat, fara volum si care se ingrasa repede, asa ca nu mai pun si ulei pe el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.