Vine ploaia, bine-mi pare! În poșetă am o… umbrelă. Sau 11.

Da, cred că mai degrabă o să se aclimatizeze pinguinii prin Bahamas decât o să vedem noi soarele vara asta. Anul acesta, poate pentru că a plouat zilnic, doooh!, nu am mai plecat fără umbrelă nici până la Mega Image-ul de peste drum. Nu de alta, dar la ce vărsări de ape am asistat eu, în trei secunde, ciuciulete ești fără treaba asta din fâș impermeabil desupra căpșorului. Eu am niște umbrele tare vechi, urâțele, dar pe care le bag în geantă că-s mici și încap.

Am descoperit, pe la maică-mea, și o umbrelă pe care mi-o adusese cu mulți ani în urmă de prin străinătățuri, una cu mâner în formă de cap de rață. Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr că-i Ungaro, ce drăgut. Anyways, eu tot cu una urâtă și murdară (ea e curată, dar e atât de folosită, că parcă-i plină de jeg) umblu.

Și oricât mi-aș fi dorit să vă propun o selecție de umbrele de plajă, mă văd nevoită să vă încânt cu niște minunate modele de umbrele de ploaie. umbrele-1

1. New Look via Asos – 49 lei
2. Topshop – 65 lei
3. Oysho – 59 lei
4. Stradivarius – 45 lei

2-umbrele-2

5. Dorothy Perkins – 45 lei
6. Zara – 52 lei
7. Pull&Bear – 44 lei

Sau poate vreți să vă feriți de ploaie cu și mai mult stil, dar și ceva mai costisitor. Pe mine m-ar încânta prima dintre propunerile de mai jos, mai exact umbrela Marc Jacobs. I just love everything that has Marc Jacobs on it, n-am ce-i face <3

umbrele-3

8. Marc by Marc Jacobs – 185 lei
9. Burberry – 485 lei
10. Moschino – 565 lei
11. Lanvin – 450 lei

Așadar, dacă tot trebuie să înfruntăm zi de zi ploaia, să o facem in style.

Zile cu soare, vă doresc!

Foto deschidere: Lovely umbrellas © Shutterstock

3 comentarii

  1. Eu am o mica obsesie pentru umbrele. Imi place sa le asortez cu tinuta si sa fie colorate si cu imprimeuri dragute.

  2. Daca mai tine mult vreme asta eu o iau razna:(. Frumoase umbrelele, dar sincer, as prefera sa nu avem nevoie de ele!! Doamne, Doamne ai auzit??

  3. Numarul 3 e tare frumoasa, cred ca si singura care imi place. Nu-mi plac astea inchise la culoare desi numai asa am. Mai fashion asa, una singura am avut cu un model taree dragut cu Parisul pe ea. Stupid me, am uitat-o la posta si n-am mai gasit-o cand m-am intors dupa ea :(.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.