Ultra Doux a lansat Ritualul Minune

Ultra Doux este prezent în viața noastră, a femeilor, de mai bine de 30 de ani, iar anul acesta ne-a pus la cale un ritual de frumusețe excepțional, Ultra Doux Ritualul Minune.

Mai exact, este vorba despre o formulă care are la bază două uleiuri legendare: uleiul de argan și uleiul de camelie.

După cum probabil că deja știți (dacă nu, iată un bun moment pentru a o face), Măria Sa uleiul de argan este recunoscut pentru proprietățile sale nutritive și protectoare. Acesta este extras prin niște metode complicate, dar tocmai aceste metode permit conservarea tuturor proprietăților pe care acesta le are. Este foarte bogat în Omega 6 și vitamina E.

Uleiul de Argan hrănește și protejează părul, pe care îl lasă suplu și mătăsos. Cât despre uleiul de camelie, eu nu știam prea multe până astăzi, însă am descoperit că dă strălucire părului, fără să creeze acea senzație pe care multe dintre noi o cunoaștem, din păcate, atât de bine, respectiv cea de păr încărcat, îngreunat. Bleah. :)

Produsul-vedetă, uleiul Ultra Doux Ritualul Minune, e multifuncțional: înainte de expunerea la soare – protejează fibra capilară mulțumită filtrelor UV, înainte de șamponare – pentru a hrăni părul, înainte de a usca părul – pentru a-l putea peria mai ușor și a-l proteja de căldură instrumentelor de coafat. Nu n ultimul rând, poate fi folosit ca gest de styling – pentru a avea un păr catifelat și strălucitor.

Acestă gamă nouă conține:

Sampon și balsam – costă 10,50 lei fiecare

Mască – are un preț de 17,4 lei

Ulei – 22,61 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.