Ultimate Pilates, cu Cori Grămescu, la Convenția Internațională de Fitness

În acest weekend, pasionații de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaționali şi naționali de top, în cadrul celei de-a patra ediție a Convenției Internaționale de Fitness, ce are loc în zilele de 12-13 aprilie, în incinta Hotelului Caro din Bucureşti.

Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup şi nutriționist, va susține, pe parcursul convenției, două seminarii: Ultimate Pilates (sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 15:15), care este SOLD OUT, şi la care vor participa 180 de persoane, şi Ultimate Pilates instructor course update (duminică, 13 aprilie, de la ora 10:15), unde mai sunt disponibile doar 20 de locuri.

Ultimate Pilates este o abordare nouă şi complet originală a exercițiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltată de către Cori Grămescu şi îi încununează cu succes activitatea în domeniul sportului de amator şi antrenamentelor de grup. Este o metodă extrem de sigură şi eficientă, potrivită unei game largi de clienți. De la adolescenți la seniori, ajungând la clienții obişnuiți ai unei săli de fitness, Ultimate Pilates oferă o soluție fiecărui client în parte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.