TRENDY EXPO 2013 – Trei zile de extravaganțe feminine!

Fiecărei femei moderne îi place să țină pasul cu tendințele în modă și frumusețe. Toamna aceasta, TRENDY EXPO este evenimentul de neratat pentru acelea dintre voi care vor să se răsfețe cu cele mai calde noutăți din domeniile frumuseții.

În perioada 18 – 20 octombrie, la Palatul Copiilor, ești așteptată la TRENDY EXPO, unde vei avea ocazia să intri în contact cu specialiști din modă, machiaj, cosmetică, spa, coafură, nutriție, estetică medicală, spa; să te răsfeți cu multe cadouri și surprize la prețuri speciale direct de la producători și să beneficiezi de oferte din partea partenerilor evenimentului.

TRENDY EXPO îmbină experiențele interactive și expoziția cu vânzare. Zonă de expoziție cu vânzare a evenimentului va reuni companii din toate domeniile feminine, precum: machiaj, cosmetică, spa, coafură, nutriție, estetică medicală, spa & wellness, vestimentație etc. În cadrul experiențelor interactive, sunt prezenți o serie de profesioniști de top din toate domeniile menționate mai sus. Ei vor oferi secrete, trucuri, idei, vor dezvălui tendințele în domeniile lor pe parcursul unor sesiuni de workshop-uri.

Dintre speakeri: Alex Rădulescu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Adrian Perjovschi, Anca Mihăilă (din partea salonului Michelle), Florentina Opris, Delia Simona Popa, Cristina Brezeanu, Raluca Dobrovolschi, Sonia Trifan și Veronica Sticlaru.

TRENDY EXPO reprezintă și o foarte bună oportunitate de networking și de atragere de noi clienți pentru profesioniștii și companiile din industriile de modă și beauty. Accesul publicului în zona expozițională este gratuit, iar workshop-urile sunt accesibile pe bază de bilete ce pot fi achiziționate prin rețeaua bilete.ro sau la intrare, în limita locurilor disponibile. 

Te așteptăm cu drag să te infuzezi de tendințe, trucuri de modă și frumusețe, cadouri, surprize și să iei pulsul frumuseții în tendințe! Mai multe detalii despre eveniment poți află accesând pagina www.trendy-expo.ro.

Sursa foto

1 comentariu

  1. Un eveniment binevenit, zic eu, de unde avem ce invata.Sper sa iasa ceva frumos acolo, merge si o prietena de-a mea, astept sa imi povesteasca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.