Trei ştiri pe scurt

Floria.ro a plantat, în parcul Herăstrău, brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare. Brazii au fost plantați la finalul lunii aprilie în zona Rond Scobit, după ce au fost ridicați de la clienți imediat dupa sărbătorile de iarnă și păstrați între timp în depozitul Floria.

floria plantare brazi

The Institute și ING Bank prezintă anul acesta între 20 și 28 mai ediția a V-a aniversară Romanian Design Week. E cea mai amplă manifestare ce își propune să promoveze designul românesc. Peste 30 de evenimente vor transforma Bucureștiul în capitala designului. Mai multe detalii găsiți aici.

romanian design week

Se dă startul competiției pentru cea de-a doua ediție a proiectului Digitaliada în mediul rural. 20 de școli de la sate pot câștiga un laborator digital, sesiuni de formare pentru profesori și un pachet complet de aplicații, jocuri, materiale digitale, planuri de lecții, pentru a susține învățarea matematicii și TIC-ului cu ajutorul tehnologiilor digitale. Școlile interesate se pot înscrie în concurs până la data de 2 iunie 2017. Condițiile detaliate de ȋnscriere și metodologia de completare a aplicației sunt disponibile pe www.digitaliada.ro/scolile-digitaliada.

 

1 comentariu

  1. I-am vazut pe cei de la Floria cand plantau, mi se pare foarte frumos ce fac. Eu m-am saturat sa vad in fiecare an brazi taiati si aruncati, de aia mi-am luat din plastic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.