GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Trei ştiri pe scurt

Floria.ro a plantat, în parcul Herăstrău, brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare. Brazii au fost plantați la finalul lunii aprilie în zona Rond Scobit, după ce au fost ridicați de la clienți imediat dupa sărbătorile de iarnă și păstraţi între timp în depozitul Floria.

floria plantare brazi

The Institute și ING Bank prezintă anul acesta între 20 și 28 mai ediția a V-a aniversară Romanian Design Week. E cea mai amplă manifestare ce își propune să promoveze designul românesc. Peste 30 de evenimente vor transforma Bucureștiul în capitala designului. Mai multe detalii găsiţi aici.

romanian design week

Se dă startul competiţiei pentru cea de-a doua ediție a proiectului Digitaliada în mediul rural. 20 de școli de la sate pot câștiga un laborator digital, sesiuni de formare pentru profesori și un pachet complet de aplicații, jocuri, materiale digitale, planuri de lecții, pentru a susține învățarea matematicii și TIC-ului cu ajutorul tehnologiilor digitale. Școlile interesate se pot înscrie în concurs până la data de 2 iunie 2017. Condiţiile detaliate de ȋnscriere și metodologia de completare a aplicaţiei sunt disponibile pe www.digitaliada.ro/scolile-digitaliada.

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

Un comentariu
  1. Adriana Dedu says:

    I-am vazut pe cei de la Floria cand plantau, mi se pare foarte frumos ce fac. Eu m-am saturat sa vad in fiecare an brazi taiati si aruncati, de aia mi-am luat din plastic.

Lasă un comentariu