Trei și trei

Am avut un weekend ciudat, greu, în care nu doar că m-am pierdut și nu am reușit să fac nimic, dar m-am și panicat. E clar că nu mai pot așa multă vreme. Sunt lucruri pe care le las să mi se întâmple și mă termină, nu au ce căuta în viața mea. Sunt lucruri pe care nu mai vreau să mă văd făcându-le. Sunt lucruri pe care aș vrea să mă văd că le fac.

1. Să nu mai stau în locul în care nu am ce căuta, cu persoane care nu și-au meritat decât un moment lângă mine, un moment trecut, care nu a avut vreodată susținere în prezent.

2. Să înțeleg că a te simți iubită nu e un privilegiu, e un firesc. Iar că oamenii incapabili de iubire, de sensibilitate, cei care te țin lângă ei, nu greșeșesc. Tu greșeșești.

3. Să fiu eu. Așa am fost întotdeauna. Acum, toată lumea mă întreabă de ce-s tristă. Toată lumea.

Și încă trei. De data asta, trei care mă fac să-mi fie bine.

1. Să cânt cu tata, în mașină, Beatles.

2. Să îmi doresc să fiu mai bună, să le ofer celor de lângă mine ceea ce le trebuie. Și să-mi strâng motanul gras în brațe.

3. Să știu că pot să spun: “Îmi e dor de tine și mă întreb, în fiecare zi, de unde se vede lacul” în spaniolă și în portugheză. Mă întreb asta zi de zi.

Să aveți o săptămână bună! Să fiți iubite!

I envy the birds on Shutterstock, they’re soo free and happy…

2 comentarii

  1. Ce ciudat…ma identific perfect cu tot ce-ai scris pana la “Si inca trei”. Parca mi-ai fi citit gandurile… Cam in maxim 2 saptamani sper sa reusesc sa revin la ce-am fost inainte de a face anumite greseli si pot face face acest lucru doar renuntand la anumite persoane si locuri. Dar e atat de greu…
    Sper din suflet sa reusesti ce ti-ai propus mai sus (si nu numai) si sa fii libera si fericita ca pasarea cerului.
    O saptamana minunata iti doresc!

    • Mulțumesc frumos și din suflet pentru gândurile bune. Sper să fie așa și, la rându-mi, ca de la o persoană care simte asta la una care se identifică perfect cu asta, îți doresc asemeni: fă găsești iubirea și să accepți fericirea, să învingi teama, de orice fel. Pe mine m-a costat scump. Cel mai scump. Toate gândurile bune, să ne auzim cu bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.