Trei produse pe care mi le doresc și într-o altă formă

Sunt câteva produse cosmetice și de îngrijire pe care le folosesc și al căror corespondent într-un alt produs mi-ar plăcea să existe. Mai exact, ar fi minunat ca producătorul să dezovolte măcar un alt produs, dacă nu chiar o gamă în jurul best seller-ului.

Trebuie să recunosc că ideea mi-a venit la duș, și imediat o să înțelegeți și de ce. De ce? Pentru că primul produs care mi-aș dori să existe și în altă formă este:

1. Gelul de duș Yves Rocher cu cafea

Îl ador, îl foloses de ani de zile, îl redescopărul altul de fiecare dată, iar acum i-au schimbat și ambalajul, se deschide foarte ușor. De ce să nu-i facă și o cremă de corp, un body butter sau o cremă de mâini? De ce oare nu dezvoltă Yves Rocher un balsam de buze cu cafea de Brazilia? Poate e o idee, cine știe.

yr

2. Maybelline Baby Hands?

Sau, poate, Maybelline Baby Body? La cât de bune, de hidratante și de parfumate sunt balsamurile de buze Baby Lips de la Maybelline, mă miră că nu s-au gândit să dezvolte și alte produse. Cred că mi-ar plăcea în mod special un parfum Baby Lips :)

maybelline baby lips

3. Crema de corp Trind?

V-am povestit despre crema de mâini Trind, care miroase atât de bine încât mi-aș dori să existe și varianta pentru corp. E drept, o pot folosi pe aceasta, dar mi-ar plăcea într-o cantitate mai mare.

Trind-Hand-Repair

Ce spuneți de lista mea de dorințe? Voi aveți produse care vă plac atât de mult încât v-ați dori ca producătorul să dezvolte o gamă sau măcar un alt produs?

Să aveți cel mai frumos weekend! ♥︎♥︎♥︎

10 comentarii

  1. Parfum Dove revive :D desi am vazut ca in SUA sunt body mist-uri, aici nici urma de asa ceva :(

    • Sau balsam de buze Dove, cu shea :D Heh, ce tare ar fi. Nu știam de body mist-uri, am scris fără să caut ce mai au ei. Dacă văd vreodată, că țin minte chestiile astea, îți dau de veste.

  2. exista baby face maybelin, pacat ca la noi nu ajung toate.pupici

  3. Și eu aș vrea ca Yves Rocher să facă ceva în privința gelului de duș bob de cafea. Să-i facă o surioară- cremă de corp, domnule! :D

  4. Ridic o manuta pentru cafeaua Yves Rocher. O crema de corp, un balsam de buze, o crema de maini, faceti fratilor chiar si un parfum cu mirosul asta! Sunt total innebunita dupa el si nu prea imi lipseste din casa!

  5. Perfect de acord, îndeosebi cu prima variantă! ♥♥♥

  6. Cred că în legătură cu gelurile de duș Yves Rocher, mai exact cu aromele lor, aș spera și eu la alte produse.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.