Trei motive pentru care iubesc vara

Stau mai mult la soare. Nu exagerez, însă măcar o zi la două sătpămâni, las soarele să aibă grijă de mine. Unul dintre avantajele alergatului în aer liber a fost că am apucat să mă bronzez la soarele de aprilie-mai, cel mai bun, mai blând şi mai frumos din câți sori există, aşa că, după vreo două zile disparate pe la piscină, când bronzul s-a potențat, s-a fixat, au început fetele să mă întrebe eu la ce solar merg :))

So, fuguța, loțiunea protectoare, papuceii de plajă, prosopelul, o carte bună sau gânduri de pus în ordine, şi la soare cu voi! Şi dacă nu mă credeți, ei bine, studiile au demonstrat că există o legătură directă între soare şi fericire, via vitamina D.

summer

Mă bucur mai mult de fructe şi de legume. Sunt mare consumatoare de verdețuri, de fructe care mai de care. Sunt singurele alimente la care nu-mi impun limite şi mănânc exact cât am nevoie, cât îmi cere organismul. N-o să mă auziți niciodată că întreb: “Vai, dar mănânci toți strugurii ăia?”.

Really, I do’t give a damn despre câte calorii sau zaharuri au. Sunt buni, naturali (mă rog, pe cât se poate), îmi fac bine, aşa că nu mă interesează caloriile din ei. Da, vara e sezonul în care mă destrăbălez cu roşii, vintete, struguri, pepeni, caise şi câte şi mai câte.

veggies2

Totul e mult mai relaxat, mai lejer. În ciuda împuțiciunii din Bucureşti, cel mai urât oraş din lume, cred, lumea pare o idee mai relaxată, mai calmă, mai dispusă la concesii. Posibilitățile de relaxare sunt mai multe, mai ieftine. Poți alege o terasă, din zecile care împânzesc oraşul (iar unele chiar meriă încercate) sau să te plimbi chiar şi prin Centrul Vechi, pe-nserat, aşa.

relax

În fine, nu că iubesc vara, sunt o fanatică a ei şi chiar dacă, în ultimii doi ani, căldurile foarte mari m-au mai făcut să mai suspin, în treacăt, câte un “Ce cald e!”, n-aş da pe nimic în lume canicula asta.

Şi da, o fi început de august, oi încerca eu să mă mențin optimistă, dar nu ştiu dacă simțiți, e-n aer… Vara asta cam e pe sfârşite.

todo-verano

Kisses and hugs!

Sursa foto interior

8 comentarii

 1. Si eu iubesc vara, desi soarele nu ma iubeste foarte mult, pentru ca ma bronzez foarte greu. dar vara ramane anotimpul meu preferat!

  • Eu sunt norocoasă, semăn cu tata și am o piele bunicică, nu prea mă prăjesc. Dincolo de bronz, vara e un vis, sincer. Eu sunt un alt om, când afară e soare și nu trebuie să mă înfofolesc. Mi-e groază că trece :((

 2. 3 motive pentru care iubesc vara ?
  1-e perioada vacantelor
  2-mananc multi pepeni
  3-umblu in sandale
  4-zilele sunt lungi
  5-factura la gaz e minuscula
  aaa… ai spus doar 3 ?

 3. Mi-a placut ce a spus Ioana cu factura la gaz , hehe ..
  cine nu iubeste vara? din pacate trece repede. si daca nu ar totusi caldura asta sufocanta, macar un pic de racoare as vrea.puppppppppp

 4. As iubi vara daca temperaturile ar fi ca primavara, dar fara ploi :)) I`m a freak, I know :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.