Trei articole în trend care nu trebuie să-ți lipsească din dulap

Trendurile, bată-le vina! Le iubim, dar le şi bodogănim, mai ales că ne toooot golesc portofelul la fiecare început de sezon. Ei, dar ce-ar fi dacă ne-am apuca să dăm iama şi să luam ce ne pică în mână?

Eu am un truc de shopping: îmi aleg o piesă, o singură piesă vestimentară care să aparțină trendului cu pricina.

1. Un tricou college, 59 lei, de aici. Alătură-l unor jeanşi de culoarea cerului senin, încalță o pereche de tenişi (alegerea mea: Vans sau Converse), cărțile şi laptopul (MacBook Pro, alegerea mea) şi eşti gata de încă o zi lungă la şcoală sau la facultate.

hero-tee

2. Military sau camouflage e un alt trend cu care poți jongla avînd la dispoziție toate nuanțele calde, arămii ale toamnei. Nu trebuie, totuşi, să cheltuieşti o avere pe o tendință cu durata de viață a unei albine. Ca să fii military şi să rămâi şi cu bani de-o cafea la Starbucks, poți să te rezumi la un tank top. Îl găseşti aici şi costă doar 39 lei.

military-autumn

3. O geantă – piesă de rezistență. Adică acea geantă care să meargă la aproape orice ținută, în care să încapă chei, telefon, tabletă, portofel, servețele, dropsuri mentolate, portfard, agenda şi câte şi mai câte. Acea geantă care să nu-ți întârzie ieşitul pe uşă dimineața din cauză că nu se potriveşte cu vestimentația. Piesa mea de rezistență din această toamnă? Cea de mai jos, Celine inspired. Costă 139 lei şi o găsiți aici.

geanta-celine-inspired

Voi în ce v-ați propus să investiți acum, pe început de toamnă? Şi m-ar interesa în special ce trucuri aveți când mergeți la cumpărături, ce shopping tips & tricks aveți, ca să fiți în trend cu bani puțini? 

11 comentarii

 1. O geanta asa vreau si eu sa imi cumpar.:)

 2. Si eu caut o geanta asemanatoare, in care sa imi incapa tot ce am de carat dupa mine in fiecare zi!Mai ales una intarita, care isi pastreaza forma :)

 3. Gentile sunt pasiunea mea, as cumpara mereu…Dar de cand am familie si copil, ma gandesc de doua ori inainte de a lua ceva.In rest, cumpar ce am nevoie cu adevarat sau ce consider eu ca ma avantajeaza si ma rasfata.

  • Aşa e, eu nu am bebe, însă mă gândesc că e o responsabilitate foarte mare. Dar până şi la mine am observat, tot mai mult în ultima vreme, că sunt mult mai cumpătată, nu prea mai sunt cumpărătorul ăla impulsiv. Cumva, asta se vede şi în uşurința cu care reuşesc să alcătuiesc un outfit, iar un rol foarte important pentru mine în toată treaba asta, cred că l-a avut blogul. M-a învățat să fiu mult mai atentă, mai practică, mai chibzuită.

 4. Cat de frumoasa e geanta! Imi caut si eu ceva asemanator.
  Multumim pentru tips-urile de moda!
  Pupici!

  • Nu-i aşa căi foarte frumoasă? Eu abia aştept să o primesc, abia aştept. Cu drag, oricând am vreo idee, vreun trick, vreun tip, cu voi le împărtăşesc, cum altfel? Te pup!

 5. ce superba e geanta!!! ai primit-o? cum e? ma tenteaza si pe mine, dar n-am comandat niciodata genti, mi-e teama sa nu arate altfel decat pe site, sau sa nu fie cu defecte. ai mai comandat de pe site-ul asta? sunt seriosi? hai ca te-am bombardat cu intrebari :)

  • E frumoasă foc! N-am primit-o încă, ar trebui să vină zilele astea şi fac imediat un outfit cu ea. Ştiu cum e să eziți, dar sunt sigură că arată mai bine în realitate. Abia aştept s-o primesc :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.