Păr complet deteriorat? Ei bine…

Sunt Antonia și sunt dependentă de alergat, de sport, de mișcare. Sunt fericită când trag un șort pe mine, adidașii în picioare, căștile în urechi și alerg. Alerg oriunde, am cunoscut și iubit orașe întregi, le-am descoperit în alergare, dimineața, când viața și sufletele sunt încă amorțite. Am mulțumit străzilor la ceas de seară, pentru că m-au lăsat să le calc, să le cunosc, am văzut bucăți de viață în ritmul muzicii din căști. Nu aș putea trăi fără alergare.

Dar da, dincolo de endorfine, de minunea ritmului și de puterea de a depăși limitele, dincolo de frumusețea alergării, aceasta vine la pachet și cu alte câteva treburi mai puțin plăcute. Părul meu lung, pe care multă lume îl admiră, are de suferit. Da, sportul poate deteriora părul, iar alergarea nu face excepție. Dacă-l las desfăcut, lung, se tot freacă de spinare, de haine, de pielea transpirată. De multe ori. Chiar multe, cam de atâtea ori câți pași intră în 11-12 kilometri. ;)

Dacă-l prind bine de tot în vârful capului, trebuie să îl strâng tare. Altfel, pentru că e destul de lung, dacă nu e strâns cu putere, se desface. Deci, oricum o dau nu e bine. De tuns, nu mă tund, iar de renunțat la alergat, nu voi putea niciodată. Și atunci, ce e de făcut?

Însă…. Se pare că stilistul ar avea un secret. Abia aștept să vă povestesc și vouă despre efecte. Și se pare că sunt într-o companie selectă, numai bloggerițe una și una, fiecare cu probleme specifice ale părului.

Așadar, urmează testarea unui produs menit să repare părul deteriorat. Curioase despre ce e vorba? Vă aștept comentariile, vă mulțumesc pentru ele și abia aștept să descoperim împreună despre ce e vorba.

Kisses and hugs, you beautiful ones!

9 comentarii

  1. Sunt super-mega curioasa!!!!Abia astept sa ne povestesti despre ce este vorba,deoarece parul meu este foarte uscat,incalcit si lipsit de stralucire!Ma incadrez!Spor la testat!

  2. Wow, ce tare e clipul. Abia astept sa vad despre ce e vorba și sa incerc si eu produsele.

  3. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, cu parul uscat la varfuri si destul de agresat din cauza sportului. Sunt foarte curioasa si abia astept sa vad despre ce produse e vorba.

  4. Ce taaaareee! Sunt super curioasa despre ce e vorba!

  5. Eu am rezolvat problema cu produse profesionale..dar da..astept si eu sa vad cam ce se poate face mai mult de atat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.