Totul pe tavă. Dar pe ce tavă?

Din seria “Micile mele obsesii”, astăzi analizăm cuvântul “tavă”. Cutiile, tăvile, borcanele cu capac frumos decorat, ghivecele, micile obiecte decorative (dacă-s animale și-s din metal, m-ați dat gata), posterele (cele de la FNAC sunt marea mea plăcere), agendele cu coperte frumoase, lumânările parfumate, cănile frumos imprimate, farfuriuțele din porțelanuri fine, mici delicii decorative cu care eu îmi mai satisfac, din când în când, nevoia de a colora spațiul în care exist.

Și despre nici unele dintre cele de mai sus nu cred că poți spune vreodată că ai destule. Dar azi m-am hotărât să mă opresc la tăvi. Colorate, din lemn, metal, sticlă, rafie, shabby chic sau pop art, sunt ideale dacă mănânci ca mine, organizat, și totul trebuie să fie pe o tavă, sau dacă îți place să decorezi prin casă. Am tăvițe mici, mici, în care îmi țin bijuteriile, tăvi cu buline, de pe care îmi place să mănânc în după-amieze leneșe de weekend.

Și în interminabilele mele ore petrecute virtual pe tărâm american, fie prin intermediul Pinterest sau We Heart It, fie scormonind prin magazinele online, descopăr tot felul de obiecte de decorațiuni, care mai de care mai frumoase.

Și cum stau destul de mult pe Target, iată ce minunății am găsit pe acolo:

tavă

Tavă Coffee & Donuts – 40$

Tavă Biscuits & Tea – 40$

Tavă Dinner – 46$

tavă

Tavă Bonne Cuisine – 35$

Tavă din lemn – 40$

Tavă Fresh Fruit – 35$

Așadar, că tot e vremea asta ploioasă, care vă îndeamnă să stați pe acasă și mai puneți una, alta, în ordine, mă gândesc că tavile pot fi o sugestie. Păcat că n-avem și noi Target, tare mult mi-ar plăcea, mai ales că multe dintre vloggerițele pe care le urmăresc mă termină psihic, în mod constant, cu decorațiunile “one dollar, two dollars, from Target“.

Kisses and hugs! O zi minunată!

Sursa foto cover: Shutterstock

2 comentarii

  1. Fishbone-ul ala ce e ? magnet de frigider ? ah, ce-mi place !!!

  2. Foarte frumoasa selectia ta! Si mie imi plac lucrusoarele de genul asta, acum caut o cutie sau un recipient pentru pensulele de machiaj, cel pe care il am acum se dovedeste tot mai neincapator!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.