Top trei momente foto, în 2013

Contul meu de Instagram e locul în care mă găsesc și mă regăsesc destul de mult. Recunosc, am postat fără o periodicitate impusă, uneori mai mult, alteori mai puțin, după cum s-au și întâmplat momente care să merite un loc în galeria foto sau după cheful și starea de la momentul respectiv.

Anul acesta, îmi doresc să am cât mai multe momente frumoase de împărtășit cu voi, în imagini, și-n căsuța mea de pe Instagram.

Cei de la Statigram, o unealtă frumoasă prin care prefer să urmăresc de pe MacBook feed-ul de Instagram, a făcut o treabă faină anul acesta: pentru utilizatorii care doresc, Statigr.am generază un foarte scurt video cu tot trei momente foto, alese după numărul de likes. Și, ca să nu vă mai plictisesc, iată-l pe al meu.

Kisses and hugs!

Foto cover © Lisa Widerberg

6 comentarii

  1. Sa ai un an fabulos si plin de realiazari!

  2. Cu câteva zile înainte de Anul Nou mi-am făcut cont de Instagram, deci e ceva foarte nou pentru mine si (bineînțeles!) că îmi place. Si te urmăresc îndeaproape si iti doresc succes maxim in 2014!

    • E o lume tare frumoasă acolo, e o altă lume :) Sper să-ți placă, mie una îmi place pentru că știu că fiecare dintre cei care mă urmăresc văd altfel fotografiile mele. Mulțumesc tare mult că mă urmărești și chiar dacă am început anul cu o strângere de inimă, cu un oarecare sentiment de panică, îmi doresc un an liniștit. La rându-mi, îți doresc să ai un an frumos, cu bucurii și cu toate realizările pe care ți le-ai porpus, cu sănătate și cu iubire. Te pup :*

  3. Momente dragi şi frumoase, asemeni ție, draga mea! ♥

  4. Nu am pasit inca in aceea lume, cred ca din lipsa de timp, iar eu sunt putin reticenta cand vine vorba de lucruri noi.Insa filmuletul mi-a placut, eu l-as fi dorit mai lung.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.