Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE în cadrul unui eveniment la care au participat Cyrille Therme – head of export si Joelle Salvador Sime – Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, vedete, reprezentanți mass media, bloggeri și influenceri.

Ce să mai, o avalanșă de vedete, care mai de care mai aranjate și mai interesate de lansarea Academie, pe numele ei DERMACTE. Este vorba de peelinguri de eficiența celor realizate de medici, dar care nu agresează tenul, nu necesită perioadă de recuperare ori interzicerea expunerii la soare, mulțumită ingredienților excepționali care protejează pielea și oferă un grad mare de toleranță.

Noile peelinguri Academie DERMACTE se realizează în clinici și saloane de înfrumusețare și sunt completate acasă cu produse de îngrijire și protecție complementare. Astfel, se obține o piele nouă, curată și radiantă cu efort minim și fără inconvenientele și restricțiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice.

academie dermacte peeling

La evenimentul de lansare de la București,  Cyrille Therme – head of export, cel care face parte din a patra generație a familiei ce a lansat brandul Academie la sfârșitul secolului al XIX-lea, a prezentat audienței principalele inovații ale brandului Academie de-a lungul timpului și, alături de Joelle Salvador Sime – Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, modul de acțiune și eficiența noii game de peelinguri Academie DERMACTE.

Noua gamă include 3 tipuri de peelinguri chimice, pentru toate tipurile de ten și fără contraindicații: YOUTH-PEEL 50% – efect intensiv antiage, UNI-PEEL 60% – efect intensiv de strălucire, SEBU-PEEL 35%- efect sebu-regulator. Toate produsele au pH 3,8 pentru un efect garantat.

Acest tratament profesional ajută la eliminarea straturilor superioare ale epidermei prin “dizolvarea” acestora. Se administrează în mai multe ședințe, repartizate în timp, pentru a permite regenerarea pielii. Un peeling ajută la regenerarea tenului, strânge porii, reduce liniile profunde și fine și petele maronii. Eficacitatea este oferită de formulele HyperActive, combinând un complex exfoliant, un complex de ingredient activi și extracte biocompatibile cu pielea.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.