Top Line a lansat Mary Cohr Age Firming

Top Line a lansat Mary Cohr Age Firming

AGE FIRMING MARY COHR e cel mai nou tratament complet de lifting si fermitate pentru față, gât și decolteu. 

Joia trecută, am înfruntat vreo două ore traficul din București pentru a ajunge la magazinul Xpert Beauty Baneasa, pentru a ajunge la evenimentul de lansare al celui mai nou tratament complet de lifting și fermitate, Mary Cohr Age Firming. Deși răcită și întârziată bine de tot, mi-a părut tare bine că am ajuns, mai ales că am aflat noutățile de la Cynthia Lambert, International Educational Manager Mary Cohr, o femeie înzestrată cu multă carismă și cu un simț al umorului incredibil.  

Ea ne-a explicat ce și, mai ales, cum face noul tratament, care cuprinde o combinație unică de mișcări de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zona vizată. Construit în patru pași, tratamentul AGE FIRMING este inovator atât din perspectiva formulelor, cât și prin tehnica de masaj care stimulează fermitatea celulară.

Mary Cohr

Tratamentul debutează printr-un dublu gomaj special, atât enzimatic, cât și mecanic, continuă cu ser cu o concentrație ridicată de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor ‘i doua măști din bioceluloză, create pentru față și decolteu. 

Efectul de lifting și fermitate obținut în urma tratamentului efectuat în cabinetul cosmetic este continuat și acasă prin folosirea măștii FERMETÉ LIFTING, lansată concomitent cu noul tratament. Această mască din bioceluloză este infuzată cu ser, care creează la suprafața pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.

Tratamentul Mary Cohr Age Firming durează 50 minute și are un preț recomandat de 90 euro. Există, însă, și o ofertă specială de lansare în saloane. Mai exact, cura de patru tratamente AGE FIRMING MARY COHR (3 + 1 CADOU) și 1 cură Jeunesse pentru acasă (Essences Vitales pentru piele deshidratată 5 ml, serum Nouvelle Jeunesse 5 ml, crema Nouvelle Jeunesse 15 ml și masca Nouvelle Jeunesse 15 ml), la prețul special de 1.255 lei, redus de la 1.875 lei.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.