Colecția Tommy Hilfiger Tech Tradition. Oh, wow!

Sunt fan Tommy Hilfiger, apropiații o știu. Am haine Tommy Hilfiger, pe care le port cu mare drag. Sunt confortabile, mereu la modă și se potrivest multor ținute. când am văzut noua colecție Tommy Hilfiger Tech Tradition… geez, câte wishlists să-și mai facă omul?

Port, cu mândrie, cele două-trei tricouri clasice, le ador și după atâta timp de când le am. De vista, visez la o pereche de sandale Tommy Hilfiger cu platformă. Le-am zârit, acum vreo doi an, în AFI Palace Cotroceni, și la ele mi-a rămas gândul. N-am apucat atunci să le iau, nici nu le-am mai văzut, dar o pereche de sandale tot o să-mi iau eu de acolo, într-o zi cu soare :)

Am și vreo două bluze cu mânecă lungă, tot model polo, pe care le port când ziua se anunță gri și grea. Îmi schimbă, cumva, starea de spirit. Dar să revin la noua colecție.

Și ca să vedeți cât de frumoasă e, las imaginile să vorbească:

Tommy-Hilfiger-6 Tommy-Hilfiger-5 Tommy-Hilfiger-4 Tommy-Hilfiger-3 Tommy-Hilfiger-1-bis Tommy-Hilfiger-2

Și da, de data asta chiar pot să spun: Slavă cerului că-s femeie. No offense, dar mi se pare că sexul tare e mult mai ispitit.
Tommy-Hilfiger-1 Tommy-Hilfiger-9 Tommy-Hilfiger-11 Tommy-Hilfiger-8 Tommy-Hilfiger-10 Tommy-Hilfiger-7

Colecția de toamnă 2014 Tech Tradition e inspirată dintr-un mix modern de piesele sportive clasice americane și tradiția britanică și celebrează stilul preppy, devenit deja o semnătura pentru Tommy Hilfiger, prin piesele de tartan concepute în colaborare cu Abraham Moon, un producător de lâna britanic, de tradiție.

Modelul clasic britanic Moon e adus în actualitate prin nuanțe pop îndrăznețe, iar lâna tradițională devine modernă și e completată de accentele de nailon și piele. În colecție se regăsesc și șapte piese destinate aventurierului modern: un rucsac de drumeții căptușit cu material Moon, un recipient pentru camping, rucsacuri cu imprimeuri camuflaj în nuanțe de culoare pop, o vestă căptușită cu fermoar, o pătură de lâna de dimensiuni mari, un cronometru din oțel inoxidabil cu sfoară de nailon și o vestă hybrid care se transformă în sac de dormit.

Mda, noua colecție Tommy Hilfiger Tech Tradition e numaia bună de pus pe wishlist :)

Kisses and hugs! FIți frumoși!

 

 

2 comentarii

  1. si eu am o slabiciune pentru Tommy -tza :-D Cred ca ma apuca si pe mine o suferinta din aia lenta si apasatoare cand vad colectia ..stilul asta ..old school e bestial si cum ziceai si tu ..nu se demodeaza…le poti purta cu drag si spor multi ani…hmm! :-D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.