Trei idei de cadouri pentru ea, de la Tommy Hilfiger

Trei idei de cadouri pentru ea, de la Tommy Hilfiger

Am trei propuneri de cadouri, de la Tommy Hilfiger. Nu e un secret că e unul dintre brandurile mele preferate și că mi-aș cumpăra de la ei tot: de la lenjerie intimă și pijamale, la marochinărie și cămăși.

Iarna aceasta, colecția Tommy Hilfiger Holiday 2017 cuprinde câteva piese pe care cred că orice femeie și le-ar dori în garderobă. Am selectat trei, care sunt și preferatele mele.

tommy hilfiger haina blana

tommy hilfiger ghete

tommy hilfiger geanta

 

Colecția, pe care o puteți găsi și în magazinele de la noi, e o celebrare a anilor ’90 și o reinterpretare a tradiției. Tommy Hilfiger Holiday 2017 utilizează iconicele culori Tommy Hilfiger – albastru, roșu și alb – și materiale lucioase, stilul rock’n’roll ocupând un loc central în design. Stelele roșii și albastre domină materialele prețioase precum catifeaua. Colecția este și festivă, și… cool.

Colecția Holiday include ținute de seară, încălțăminte, genți și accesorii pentru femei; costume gri și albastre, batiste și jachete pentru bărbați. Și desigur că voi reveni și cu câteva propuneri de cadouri pentru el.

tommy hilfiger holiday 2017

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.