Toamna e mai frumoasă cu colecția Floria Regina Maria

Cei de la Floria.ro, florăria online nr. 1 în România și Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori, fac lucuri pentru suflet. Am dormit, mai bine de două săptămâni, cu un aranjament incredibil de frumos de la ei.

Floria-Regina-Maria-AW15_3

Au mereu buchete spectaculoase, elegante și delicate. Iar colecția de toamnă-iarnă Regina Maria aduce buchete și aranjamente, ce au în compoziție florile preferate ale Reginei Maria a României, crini și trandafiri, și un stil care reflectă personalitatea sa. Lansată în 29 octombrie, data ce coincide cu aniversarea a 140 ani de la nașterea reginei, și luminează toamna cu nuanțe pastelate, alb delicat și accente discrete de mov intens se îmbină în această colecție-manifest pentru delicatețe, respect și grație regală. Florile albe, favoritele reginei, mențin un sentiment de romantism, liniște și armonie.

Floria-Regina-Maria-AW15_2

Aranjamentele și buchetele din colecție sunt disponibile pentru livrare în toată țara, în maxim 2 ore de la comanda realizată pe Floria.ro. Astfel, persoanele dragi de oriunde din România se pot bucura de flori spectaculoase, inspirate de Regina Maria a României.

Floria-Regina-Maria-AW15_4

Colaborarea dintre Floria și Casa Regală a început în 2014, când Floria a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial, în luna mai 2015. Parteneriatul va continua pe durata a cel puțin trei ani. Astfel, până în 2018, buchetele și aranjamentele florale folosite de Casa Regală în cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, vor fi create de designerii Floria.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.